Fiica lui Gheorghe Dinca, Daniela, a afirmat, intr-un interviu pentru Antena 3, ca nu-si va ierta tatal daca acuzatiile care i se aduc se confirma. Daniela Dinca sustine ca tatal sau nu s-a manifestat violent cu membrii familiei sale.

„Eu nu scuz, daca e adevarat ceea ce a facut, nu o sa-l iert. Nu am cuvinte sa ma exprim daca e fapta, sa fim intelesi”, a declarat Daniela Dinca.

Ea a spus ca familia sa este cu atat mai socata de acuzatiile la adresa tatalui ei cu cat acesta nu s-a manifestat violent cu rudele sale, ea respingand totodata asertiunile ca Gheorghe Dinca sau altcineva din familie ar fi fost implicat in traficul de persoane.

„Nu a fost niciodata violent, sa ne bata sau sa-i rupa mamei o mana sau sa innegreasca un ochi (…) In ziua de azi nu mai bagi mana in foc pentru nimeni. Din punctul meu de vedere si al familiei, am fost foarte socati sa aflam aceasta fapta. Se pare ca pana in momentul de fata sunt indicii ca ar fi facut”, a spus fiica lui Dinca.

Daniela Dinca si-a exprimat si compasiunea fata de familiile celor doua fete rapite. ”Nu vreau sa ma gandesc ce simt parintii aia, pentru ca oricum sunt mai distrusi decat noi. Sunt doua dureri diferite, a lor mai mare decat a noastra”, a spus aceasta.

Fiica lui Gheorghe Dinca asteapta finalizarea anchetei pentru a sta de vorba cu tata ei. „As vrea sa-l privesc in ochi sa-l intreb sa vad daca a facut si daca s-a gandut o clipa la acei copii si la copiii lui”, a incheiat Daniela Dinca

coral