Daniela Dinca sustine ca, in ziua in care a disparut Alexandra Macesanu, a trecut prin fata portii inculpatului si a vazut doi barbati iesind din curtea acestuia.

„Eu cu tatal meu am avut o relatie normala dintre tata si fiica, nefiind abuzata, bruscata, jignita de catre parintele meu, Dinca Gheorghe. Pot sa- descriu pe tatal meu exigent putin cu familie din motivul de a ne vrea binele si de a ne da o educatie cat mai buna. Tatal meu in 2000-2001 a plecat in Italia la munca, ulterior, dupa ce a gasit de munca, l-au insotit fratii si mama. Din 2002, de cand eu am plecat la facultate in Timisoara, am pastrat cu tatal meu o legatura telefonica, rareori ne vizitam, respectiv cand tatal meu avea concediu si se intorcea din Italia, ma vizita, si cand eu aveam vacanta ma deplasam in Italia la familia mea. Eu, personal, m-am intalnit cu tatal meu anul trecut in cursul lunii aprilie, iar de atunci si pana in prezent nu l-am mai vazut pe acesta. Cunosc ca tatal meu a lucrat in Italia in domeniul constructiilor pana in anul 2009, cand s-a retras acasa, pe motive de sanatate.

Din discutiile purtate cu mama mea, cunosc faptul ca tatal meu mai era vizitat de doi vecini, si anume numitul Vica, care locuieste la cateva case mai in fata catre iesirea spre Mall Craiova, si a doua persoane despre care nu-mi amintesc momentan. Declar ca in data de 24.07.2019, in jurul orelor 10.00 dimineata, eu, impreuna cu fratele meu, Dinca Gheorghe Daniel, numita Diaconu Andreea, in timp ce ne aflam in autoturismul firmei unde lucrez, intorcandu-ne din localitatea Dabuleni, am trecut pe strada unde tatal meu are domiciliul, respectiv strada Craiovei, moment in care am vazut ca de la imobilul tatalui meu au iesit doua persoane de sex barbatesc. Declar ca nu am oprit sa-l vizitam pe tatal nostru si nu cunosc pe acele persoane care au iesit din curtea tatalui meu.

In data de 26.07.2019, am fost sunata pe telefonul mobil de catre o cunostinta din Caracal care mi-a spus ca este politia la imobilul tatalui meu si ca a inteles ca tatal meu ar fi omorat pe cineva, ulterior din mass-media am aflat ceea ce s-a intamplat cu tatal meu.

Mentionez ca in data de 24.07.2019, miercurea cand eu am trecut pe la poarta tatalui meu si am vazut cele doua persoane care ieseau din curtea imobilului, persoana mai scunda avea in mana o punga sau plasa de marime medie, de culoare inchisa, nefiind voluminoasa”, a spus Daniela Dinca.

coral