La doar cateva zile dupa ce s-au casatorit, Theodora si Mihai Mincu prefera sa-si petreaca ”luna de miere” prin magazinele de lux din Bucuresti. Noua familie ”tradeaza” bunastarea: Range Rover, Hermes de 15 mii de euro, ceas Breitling de alte 15 mii… si multe alte acareturi super-scumpe. In plus, fiica lui Gigi Becali s-a mutat deja la socri.

Theodora, una dintre fiicele lui Gigi Becali, s-a casatorit cu iubitul ei, Mihai Mincu. In cursul zilei de sambata a avut loc si cununia religioasa, urmata de o petrecere ca-n filme la Palatul Snagov. Urmasa patronului de la FCSB a fost, cu siguranta, cea mai fericita mireasa. Poate sa fi contat si faptul ca ar fi iesit “pe plus” cu nu mai putin de 600.000 de euro in urma evenimentului. Insa banii nu reprezinta, clar, o problema pentru proaspata mireasa si partenerul ei, un tanar om de afaceri, Avem si dovezi de netagaduit in acest sens!

Super-masini pentru noua familie

Theodora s-a mutat cu sotul ei. Este locul in care ginerele lui Gigi Becali a copilarit. Constructia este impunatoare si super-luxoasa. Multe familii si-ar dori sa-si duca traiul intr-o astfel de locatie. Fata latifundiarului din Pipera s-a urcat la volanul unui superb Range Rover Sport Autobiography, de aproximativ 100.000 de euro, si s-a indreptat catre un birou notarial din Capitala.

Ulterior, Theodora s-a dus la Marriott, unde o astepta sotul ei, Mihai. Ocazie cu care noua familie a ”tradat” bunastarea. Cei doi au intrat la Louis Vuitton, de unde au cumparat un troler, cel mai probabil pentru luna de miere care urmeaza cat de curand. Fiica lui Gigi Becali a impresionat cu geanta Hermes Kelly 32 Togo, care valoreaza nu mai putin de 15.000 de euro.

Nici “printisorul de Dobroesti” nu s-a lasat mai prejos. In afara ceasului Breitling de alte 15 mii, tanarul proaspat intrat in familia lui Gigi Becali a aparut cu o pereche de adidasi Gucci Sneakers Rhyton White, al caror pret se apropie de 1.000 de euro. Are, la randul lui, o super-masina, un BMW Seria 7, in valoare de 70.000 de euro.

Nu mai punem la socoteala si multe alte acareturi super-scumpe cu care Theodora si Mihai Mincu au atras atentia odata ce au reaparut in public. Concluzia este ca Theodora si Mihai Mincu traiesc pe picior mare. Au absolut tot ce-si doresc si, pana sa plece in luna de miere, prefera sa faca shopping in magazinele de lux din Capitala.

Alexandra, ultima pe lista nuntilor “programate” de Gigi Becali?!

Daca Theodora si-a gasit, deja, un sot, Gigi Becali ar fi nerabdator sa o vada si pe Alexandra la bratul unui barbat. Ea ar urma, conform planurilor patronului de la FCSB, sa fie ultima de pe lista care ar urma sa spuna “Da!”, dupa Ionut Lutu si Lucian Becali.

Pentru moment, milionarul din Pipera nu are motive sa se grabeasca, din moment ce tocmai si-a maritat, in weekend-ul recent incheiat, o fiica. Cert este ca Gigi Becali a prins gustul nuntilor din moment ce, la petrecerea care a avut loc la Palatul Snagov, ar fi “programat” inca trei evenimente. coral