News Flash:

Finala concursului „Batalia Cartilor”, sectiunea „Copii”, are loc la Biblioteca Judeteana “Octavian Goga”

29 Octombrie 2015
680 Vizualizari | 1 Comentarii
Biblioteca Judeteana Octavian Goga
Biblioteca Judeteana „Octavian Goga”, institutie de cultura aflata sub autoritatea Consiliului Judetean Cluj, organizeaza Finala Concursului National de Lectura „Batalia Cartilor”, categoria 11-13 ani, eveniment ce va avea loc vineri, 30 octombrie 2015, ora 16.00, la sediul central al Bibliotecii Judetene „Octavian Goga” Cluj, Calea Dorobantilor nr. 104. De asemenea, aceasta initiativa de a stimula copiii sa citeasca si sa-si dezvolte inteligenta prin lectura a fost preluata de alte 18 biblioteci judetene din Romania care, la randul lor, organizeaza acest tip de concurs.

Concursul s-a derulat in perioada martie-septembrie 2015, iar participantii au trebuit sa citeasca o lista de carti, selectate de catre organizatori si sa intocmeasca fise de lectura pentru fiecare carte. Cei care au respectat toate cerintele concursului se vor intalni la finala, etapa care va cuprinde dezbaterea „Convinge-ma sa citesc!”, in cadrul careia fiecare finalist va sustine cartea preferata si va raspunde la intrebarile celorlalti participanti. Toti finalistii vor primi diplome si carti, iar apoi va fi desemnat Cititorul anului 2015 la sectiunea Copii.

Totodata, prin votul copiilor participanti la concursul de lectura, care au acordat puncte fiecarei carti citite, a fost desemnata Cartea anului 2015, si anume „Darul lui Jonas” de Lois Lowry, Bucuresti, Editura Art, 2013.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

mihai  | #17125
Foarte mulţi dintre oameni îşi blochează singuri accesul la această sursă infinită de putere prin gândurile lor de sărăcie, de îndoială şi de teamă, care împiedică afluxul de prosperitate în viaţa lor. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:mihai.gavril86@gmail.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1583 (s) | 23 queries | Mysql time :0.045228 (s)