News Flash:

Firma brasoveana Wind Technologies castiga contractul pentru intretinerea bicicletelor Primariei Cluj

20 Decembrie 2014
1722 Vizualizari | 4 Comentarii
Curtea de apel Cluj a dat castig de cauza firmei brasovene Wind Technologies, in fata RADP, pentru intretinerea bicicletelor din proiectul Bike Sharing al municipalitatii.

Initial Primaia a oferit contractul RADP, pentru suma de 6,2 milioane lei, dar Wind Technologies a obtinut castig de cauza in contestatia de la CNSC, beneficiarul desemnand la reevaluarea ofertelor, firma brasoveana, care a oferit suma de 7,2 milioane lei. O alta oferta a firmei Sport Arena fusese descalificata, ca neconforma.

RADP a contestat in instanta decizia, dar actiunea sa a fost respinsa miercuri de instanta de contentios a Curtii de Apel..

Gestionarea proiectului Bike Sharing, pentru suma de 7,2 milioane lei, de catre Wind Technologies presupune administrarea softului, distributia bicicletelor in standuri si reparatia acestora.

Reteaua de bike sharing, proiect de circa 14 milioane lei, finantat cu bani europeni in cota de 11 milioane lei, implica crearea a 50 de puncte pentru inchirierea bicicletelor in Cluj-Napoca, Apahida si Floresti, dotarea acestora cu peste 500 de biciclete, si unor rute speciale pentru biciclisti. Realizarea acestuia nu a fost finalizata, fiind depasit termenul asumat initial.

Sursa foto: Ziar de Cluj
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

wind technologies radp bicicletelor bike sharing
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1413 (s) | 23 queries | Mysql time :0.055482 (s)