News Flash:

Fizicianul clujean Flaviu Turcu, premiat in cadrul R&D 100 Awards, eveniment considerat ca fiind "Oscarul Inventicii"

22 Noiembrie 2015
2510 Vizualizari | 5 Comentarii
Florin Turcu
Profesor de la UBB printre castigatorii Premiilor R&D 100 Awards, consider

Lector univ. dr. Flaviu Turcu, cadru didactic la catedra de Fizica Biomoleculara a Facultatii de Fizica, din cadrul UBB, se afla printre castigatorii premiilor R&D100, in calitate de membru al echipei de cercetare de la Pacific Northwest National Laboratory.

Premiile R&D100 Awards, cunoscute si sub titulatura de "Oscarurile Inventicii" (http://www.rd100awards.com/rd-100-awards-history), identifica si celebreaza, de peste 53 de ani, produsele tehnologice de top introduse in anul precedent.

Cunoscute initial (1963) drept premile "Industrial Research 100s" cele 100 de premii anuale sunt acordate tehnologiilor revolutionare care ajung sa imbunatateasca viata omului. In peste o jumatate de secol au fost premiate tehnologii revolutionare, dintre care amintim Automated Teller Machine - ATM (1973), Halogen Lamp (1974), Fax Machine (1975), Liquid Crystals Display - LCD (1980) sau Taxol anticancer drug(1993).

Pentru prima data, un roman, membru al unei echipe de cercetare de la laboratorul National Pacific Northwest (Richland WA), al Departamentului Energiei din Statele Unite ale Americii, a fost recompensat cu premiul R&D100 Awards. Flaviu Turcu a fost premiat pentru dezvoltarea tehnologiei RMN, pentru caracterizarea si evaluarea eficientei stocarii gazelor cu efect de sera (dioxid de carbon in principal) in subteran.

In 13 noiembrie 2015, Pacific Northwest National Laboratory a fost recompensat alaturi de corporatii ca si Milliken, Ford Motor Corporation, Toyota Corporation, Thermo Fischer Scientific, The Dow Chemical Company, laboratoare nationale ca Lawrence Livermore, Berkley, Oak Ridge, sau universitati ca si Massachusetts Institute of Technology.

 


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

fizica biomoleculara ubb r d100
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (5)

tudor  | #17718
Cautam colaboratori pentru publicare anunturi
Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi, in functie de abilitati
Cerinte: - necesar calculator
- conexiune internet
- rabdare
- cunostinte minime PC
- seriozitate
- perseverenta
- atentie la detalii
Nu este necesara experienta.
Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.
Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati.
Program part-time.
Important ! Lasati mesajul cu textul " INFO " doar pe e-mail !
Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice.
Oferim si solicitam seriozitate!
In caz ca nu primiti o lectie din probleme tehnice va rog sa ma anuntati!
Raspunsul la informatiile solicitate o sa-l primiti in maxim 24 ore.
Pentru informatii trimiteti textul ,,info’’ la adresa: pruteanu_tudorelflorin@yahoo.com
rodica  | #17729
Cum poti face bani! Oferim tuturor, in premiera absoluta, un exceptional curs care va invata cum poti face bani! Cursul este absolut GRATUIT si va invata simplu si rapid cum poti face bani! Trebuie sa aveti calculator, conexiune la internet, cunostinte minime de lucru cu documente word si pdf. Cereti acum detalii la adresa de email:rodyca78@gmail.com
Liviu  | #17741
Cum sa faci bani pe internet! Profita si tu urgent de acest chilipir: un curs GRATUIT care te invata online si rapid cum sa faci bani pe internet! Trebuie doar sa-ti acorzi circa o ora pe zi, timp de cateva zile, pentru a invata pas cu pas cum sa faci bani pe internet! Vrei si tu cu seriozitate sa schimbi ceva in viata ta? Cere urgent detalii despre curs, la adresa de email: liviu_business@yahoo.com
Cati  | #17743
Cum faci bani de acasa! Cel mai simplu acum e sa inveti cum faci bani de acasa, cu un curs extrem de clar, de usor de inteles si de aplicat! Cursul e GRATUIT si te invata pas cu pas, cu multe detalii, cum faci bani de acasa! Vrei cu toata seriozitatea sa castigi bani? Cere mai multe informatii despre acest curs online, la adresa de email:
catiwinchance@yahoo.com
cu textul “INFO”
Negru Vasilica  | #17846
Lucrezi part-time si castigi suplimentar! Posibilitatile sunt nelimitate! De acum nu vei mai avea probleme cu banii! Aici vei gasi un mediu prietenos, o echipa entuziasta si un sistem care sa-ti aduca mult doritele castiguri! Totul e sa ai calculator, conexiune la internet si circa doua ore libere pe zi! Cere acum mai multe detalii la adresa de email:
Adauga comentariu

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1300 (s) | 23 queries | Mysql time :0.042977 (s)