Flavia Mihasan va deveni in curand pentru prima data mamica si se pregateste intens pentru intalnirea cu bebelusul ei. Vedeta va intra in concediu de maternitate, inca nu se stie de cand, si toata lumea se intreaba cine o va inlocui la emisiunea “Neatza“, acolo unde prezinta rubrica meteo.

Ei bine, potrivit Viva.ro, cea care ii va lua locul blondinei, este chiar Ramona Olaru, asistenta de la „Pritenii de la 11”, emisiune care a fost scoasa din grila de programe. Pana atunci, cele doua ii vor incanta pe telespectatori in aceeasi emisiune asa de urmarita de ani de zile.

Flavia de la Neatza a ales nasa copilului

Flavia de la Neatza se numara printre viitoarele mamici din showzbiz si este tare fericita ca va aduce pe lume un baietel. De cateva luni, Flavia Mihasan traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Marius Moldovan, de profesie dansator, fost concurent la ”Romanii au talent”.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale musicalului ”Mamma mia” in care joaca, iar de atunci sunt de nedespartit. Pentru ca s-au inteles perfect, Flavia si Marius s-au mutat deja impreuna si iata ca vor devini parinti. Se pare ca sarcina se afla in faza incipienta, iar frumoasa blondina de la ”Neatza cu Razvan si Dani” va deveni mamica in vara lui 2019.

Blondina a dezvaluit in emisiune ca nasa copilului etse o prietena foarte buna, talentata coregrafa devenita cunoscuta la show-ul ‘Dansez pentru tine’, Andra Gheorghe, alias Cocuta. ‘Cocuta va fi nasa baietelului‘, a spus Flavia. Legat de botez, Flavia nu are nimic stability, a incercat o propunere catre colegii ei de platou. „Noi putem sa facem botezul la tine la restaurant (n.r. la Dani Otil). Eu am ramas in urma cu…. Nu platesc nimic! Daca e facem botezul la tine (n.r. Razvan) si nunta la tine (n.r. Dani)‘, a spus Flavia Mihasan.  „Nu veni la mine, eu nu imbrac scaune in primul rand’, a reactionat Dani Otil.

coral