Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, afirma ca Viorica Dancila nu a trecut in declaratia de avere Cartier Ballon Bleu, placat cu aur de 18 Karate, cu o valoare de catalog de 83.678 lei, echivalentul a 119 pensii.

”Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Vasilica Dancila a incalcat legea prin faptul ca a omis sa treaca in declaratia de avere, ceasul Cartier Ballon Bleu, placat cu aur de 18 Karate. Valoarea de catalog a acestui ceas de lux, cu care doamna Dancila s-a afisat la conferinta de presa a PSD, dupa alegeri, este de 83.678 lei”, afirma Florin Roman.

El considera ca, desi pozeaza intr-un candidat “sarac si cinstit” ca ideologul PSD, Ion Iliescu, Dancila nu pierde nici un prilej pentru a-si afisa opulenta.

”In afara broselor care au facut deliciul presei, al cerceilor cu diamante, extrem de scumpi pentru un roman care traieste din munci cinstiti, doamna Dincila nu s-a sfiit sa-si etaleze ceasul de lux, placat in aur. Ii reamintesc doamnei Dincila ca falsul in declaratii este o infractiune prevazuta de Codul Penal. Ramane apoi ca doamna Dancila sa ne explice cum este sa plangi pe umarul pensionarilor si tu sa huzuresti in lux? Ceasul de aur al doamnei Dancila inseamna echivalentul a 119 pensii minim garantate pe care le primesc multi din cei carora candidatul PSD la prezidentiale le cere votul! Pai cum vine asta, doamna Dancila?!”, afirma deputatul liberal.

 

coral