De la sotia lui Ilie Nastase la… shaormereasa.

Brigitte Sfat este hotarata sa dea lovitura in afaceri. Sotia lui Florin Pastrama a deschis un restaurant tip fast-food in zona Fundeni din Capitala, iar din meniu nu lipsesc shaorma, pizza, dar si un preparat adus din Timisoara, orasul unde s-a nascut bruneta, plescavita din pulpa de vitel.

Munceste cot la cot cu angajatii

Imbracata ca o gospodina, bruneta a muncit cot la cot cu unul dintre angajati. A incasat banii, a sters vitrinele, ba, mai mult, la un moment dat, a si pus un burger pe plita incinsa.

Pasionata de gatit, Brigitte Sfat nu pare deloc deranjata ca, acum, isi petrece mare parte din timp intr-o shaormerie. Pana cand afacerea va inflori, sotia lui Florin Pastrama pare ferm hotarata sa vanda la tejghea gustoasele preparate. Acest lucru nu o sperie, ba din contra, ii face placere.

In concluzie, in doar cateva luni, Brigitte Sfat a ajuns, de la sotia lui Ilie Nastase la… shaormereasa. Merita, insa, tot respectul. Este de apreciat faptul ca vrea sa fie pe propriile picioare si are o dorinta uriasa de a reusi in domeniul afacerilor.

Brigitte si Florin Pastrama, afacere de sute de mii de euro

La finalul anului 2018, Brigitte si Florin Pastrama au pus impreuna bazele unui proiect de sute de mii de euro, dupa ce au demarat lucrarile in vederea contruirii unui mini-cartier de vile in Stefanesti. Cei doi s-au indragostit in timp ce se aflau pe platourile de filmare ale emisiunii “Ferma. Un nou inceput”, de la Pro TV. Au devenit sot si sotie in vara anului trecut.

 

coral