Fosta iubita a cantaretului de muzica Gheroghe Turda a facut noi declaratii despre separarea de acesta.

Gheorghe Turda a trait o poveste de iubire cu solista de muzica populara Nicoleta Voicu, insa cei doi si-au spus adio zilele acestea. Dupa separare, ambii au facut declaratii despre motivul care a dus la ruptura.

Nicoleta Voicu a  oferit detalii noi despre relatia pe care a avut-o cu Gheorghe Turda. Artista a afirmat ca a avut motive reale de gelozie.

 „Singuratatea ucide. Dragostea a venit prima oara din partea dansului. Stiam de mult de dansul, aveam cateva repere. A avut un curs firesc la inceput, n-am avut curaj sa ma mut cu el. Am luat hotararea sa nu stam intre doua adrese. Au fost doua luni de cunoastere. Viata langa artistul Gheorghe Turda… te simti ca intr-un carusel. Esti intr-o miscare continua. Nu poti sa stai incontinuu. Trebuie sa ai timp si de tine, pentru hrana ta sufleteasca.

Ca sa intri in atentia dansului trebuie sa fii un artist consacrat sau o femeie superba, iar eu nu sunt nimic din toate astea. M-a facut sa ma simt inferioara, m-a subestimat. Mi-a oferit foarte putina atentie, spre deloc, m-am simtit marginalizata.

Am avut motive reale de gelozie pentru ca prin felul lui de a fi, tot timpul conectat, prins doar pe mesajele pe care le primea. Eu in momentul in care inchid usile, le-am inchis pentru totdeauna”, a declarat Nicoleta Voicu la emisiunea Star matinal, de la Antena Stars.

coral