Zilele trecute, Razvan Simion a facut primele declaratii despre divortul de fosta lui sotie, la cinci ani de cand cei doi au ales sa o ia pe drumuri separate. La fel de discreta ca intotdeauna, Diana Simion a reactionat si a comentat ceea ce realizatorul tv a spus in cadrul unei emisiuni tv.

„El face parte din mine, din trecutul meu, la fel cum si eu fac parte din el, din trecutul lui, am trait o poveste de iubire de care nu multi au parte. Imi doresc din suflet ca macar amintirile noastre sa ramana vii si nepatate de mizeriile care au facut tandari povestea noastra. Au trecut aproape cinci ani de cand usile acestei povesti au fost inchise, si tot ce imi doresc acum e sa nu le mai forteze nimeni… Cat despre adevar, el va ramane mereu cel stiut si trait de noi, si niciodata nu va putea fi cu adevarat inlocuit de ranjetul stramb al mastii care poarta semnatura „adevarului' in fata reflectoarelor”, a declarat Diana Simion pentru wowbiz.ro

„Daca as regreta as fi inca acolo… lucrurile s-au consumat! Am inteles si supararea ei, n-am raspuns… cred ca n-am raspuns niciodata! Sunt relatii care ard repede, dar care stau pe fagasul asta un timp! S-au terminat lemnele din soba”, au fost cuvintele lui Razvan in cadrul emisiunii de la Antena 1.

coral