Un accident cumplit s-a produs joi, în a doua zi de Crăciun, la orele prânzului. Maşina fostului ministru Daniel Chiţoiu a fost lovită în plin de un şofer de 70 de ani care ar fi adormit la volan.

O persoană a murit şi alte două au fost rănite joi, 26 decembrie, în urma unui grav accident produs pe DN7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea, în zona localităţii Zamfireşti, judeţul Argeş. Potrivit primelor informaţii, Daniel Chiţoiu, fostul ministru, este rănit uşor.

Accidentul a avut loc după ce autoturismul condus de un bărbat de 70 de ani a pătruns pe contrasens şi s-a lovit puternic, frontal, de autoturismul lui Daniel Chiţoiu. Şoferul vinovat de accident, care ar fi adormit la volan, a murit, potrivit RTV.

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei a anunţat că circulaţia rutieră este întreruptă în zona localităţii Zamfireşti, judeţul Argeş.

Daniel Chițoiu s-ar fi aflat în autoturism cu un pasager, iar ambii sunt acum într-o stare stabilă. De asemenea, în cealaltă mașină, ar fi fost două persoane: şoferul mort de 70 de ani şi un alt pasager.

coral