Bogdan Ionescu si Sofia s-au despartit, iar cei doi au facut primele declaratii cu privire la acest subiect. Fostul sot al Elenei Basescu a tinut sa precizeze ca nu exista cale de impacare intre ei.

„Regret ce s-a intamplat, nu trebuia sa se termine asa! Pot sa spun «nu faceti ca mine». Este o relatie care s-a terminat de mult timp. Este punct! Nu am mai vorbit de atunci deloc cu ea, acum vreau doar liniste”, a declarat Syda pentru Click!, in urma discutiei aprinse avuta cu Sofia in plina strada.

Si Sofia Meraki a avut o prima reactie cu privire la momentul in care ea si Bogdan au fost surprinsi de paparazzi Cancan, in mijlocul unui scandal.

„Singur mea declaratie este in legatura cu comportamentul meu de doamna. E usor sa judeci fara sa cunosti. Nu o sa fac balci in presa. A fost un moment de rabufnire pe moment, o cearta, care a degenerat. Pana si doamnele rabufnesc. Faptul ca am sarit gardul este ca nu am avut pe unde sa trec, nu veneau taxiuri si inghetam. O sa-mi cer scuze personal pentru parintii lui Bogdan si ai mei, sunt singurii in fata carora imi pot cere iertare”, a spus Sofia Meraki, potrivit Antena Stars.

coral