Este informatia care va zgudui Liga 1! Kevin Boli, jucatorul campioanei CFR Cluj, ar fi la un pas de divort pentru ca i-ar fi cazut cu tronc fosta lui Dodel!

De un egal cu Craiova avea nevoie CFR Cluj pentru a lua al cincilea titlu si al doilea consecutiv, iar baietii lui Dan Petrescu nu au ratat ocazia: 1-0 clasic, ura si la casierie! Plus petrecerea de dupa marea reusita.  La care fotbalistii au venit cu sotiile sau iubitele. Kevin Boli, fireste, printre ei. Doar ca pentru ”bratul” sau a venit… Diana Guresoaie, nimeni alta decat fosta lui Dodel.

Unele surse au dezvaluit ca fotbalistul si frumoasa domnisoara au o relatie de ceva vreme. Mai mult, el ar fi dispus chiar sa divorteze pentru ea. Iar faptul ca la petrecerea de dupa meci cei doi au fost impreuna poate fi o confirmare a celor dezvaluite de sursele citate. Mai mult decat atat, Kevin ar fi cerut-o de nevasta pe Diana, care nu ar spune nu unei asemenea ”oferte”, venite chiar de la un proaspat campion.

Cert este ca, la petrecerea amintita, Kevin si Diana s-au purtat ca doi indragostiti si nu ar fi de mirare ca, in scurt timp, sa ajunga in fata altarului.

Relatie franta din cauza cantonamentelor

A fost pe primele pagini ale tabloidelor, in urma cu aproximativ zece ani! Este vorba de cuplul format din Cristi Tanase, pe atunci la Steaua, acum FCSB, si Diana Guresoaie, care tocmai explodase in peisajul showbiz-ului. Cei doi s-au iubit intens, de aceea au si iesit de multe ori scantei intre ei. Dar relatia avea sa se rupa.

Diana a fost aceea care i-a pus capat, cel putin asa a sustinut atunci, in 2011. „Nu mai sunt cu Dodel. Ne-am racit unul de celalalt. Poate relatia nu era destul de inchegata, iar zilele acestea in care el a fost plecat in cantonament au contat”, a explicat Diana Guresoaie.

Cine este Kevin Boli

Ivorianul cu cetatenie franceza are 27 de ani si a ajuns in Liga 1 in 2015, transferandu-se de la Mouscron la FC Viitorul. Doi ani a evoluat sub bagheta lui Gica Hagi pentru ca ardelenii de la CFR sa-l ia in vizor si sa-l inregimenteze. Si apoi sa-l vanda in China, la Hengfeng. Pentru putin timp. L-au readus in iarna acestui an, sub forma de imprumut, de aceasta data, iar fotbalistul a pus umarul la un nou titlu pentru CFR Cluj.

coral