Patru persoane au ajuns sâmbătă după-amiază la spital, în Cluj-Napoca, în urma unui accident de circulație ce a avut loc în municipiu. Dintre victime, o persoană era pieton, lovit de unul dintre autoturismele implicate.

Potrivit primelor date obținute de polițiști la fața locului, accidentul rutier s-a produs la ora 14:20, pe fondul neasigurării la schimbarea direcției de mers, în zona Piața Ștefan cel Mare intersecție cu Aleea Învățătorului din Cluj-Napoca.

Un bărbat de 28 de ani, din Cluj Napoca, virează la stânga pentru a intra pe Aleea Învățătorului, fără a se asigura corespunzător, moment în care intră în coliziune cu auto condus de un bărbat de 45 de ani, din Cluj Napoca, care circula prin Piața Ștefan cel Mare înspre Piața Cipariu.

Din impact, autoturismul condus de tânărul de 28 ani este proiectat pe trotuar unde surprinde și accidentează doi pietoni: un bărbat și o femeie, de 45 și 46 ani, din București”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Din accident a rezultat rănirea a patru persoane: șoferul de 28 de ani și doi pasageri în același auto (un bărbat de 28 ani și o femeie de 26 ani, din Cluj Napoca), aceștia fiind transportați la unitatea medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. Tot la spital a ajuns și unul dintre pietonii loviți de mașină.

Conform polițiștilor, șoferul în vârstă de 45 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o concentrație de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

coral