Un accident a avut loc ieri, 21 iulie, pe strada Fabricii din cartierul Mărăști. Un motociclist a ajuns la spital, după ce o mașină nu i-a acordat prioritate la un viraj la stânga. 

O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență ca urmare a unui accident rutier care a avut loc pe strada Fabricii din municipiul Cluj-Napoca. Evenimentul a avut loc în jurul orei 17.10, iar pompierii au găsit, în momentul sosirii la locul accidentului, un motociclist care a fost proiectat cca 10m în urma impactului și pasagerii ieșiți din autoturismul implicat în accident.

Echipajul SMURD a acordat asistență medicală de urgență și a transportat la spital motociclistul, în vârstă de cca 35 de ani, care prezenta suspiciuni de fracturi la nivelul unui membru și bazin, dar și pierderi de conștiență. O doamnă care a fost pasageră în autoturism a solicitat consult medical și a fost transportată de un echipaj SAJ la spital.

Echipa jur de pompieri a sprijinit acordarea asistenței medicale de urgență, a asigurat măsuri de siguranță pentru salvatori și de prevenire a incendiilor ca urmare a carburantului scurs pe carosabil și a sprijinit eliberarea carosabilului.

coral