Campionatele Internaționale de Atletism ale României au adunat la un loc cei mai buni atleți români ai momentului și atleți străini de valoare, din 14 țări. În total, peste 250 de sportivi au participat în acest weekend, pe stadionul Cluj Arena, la variate probe precum prăjină, triplusalt, suliță, curse de alergare, etc. 

"Mă bucur că orașul nostru găzduiește din ce în ce mai multe competiții și evenimente sportive remarcabile, din toate ramurile sportului și că avem aici, acasă, reale exemple de performanță și dedicare! Mult succes tuturor sportivilor!!", a precizat primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, într-o postare pe Facebook.

Cea de-a 64-a ediţie a Campionatelor Internaționale de Atletism ale României „Iolanda Balaș Sőtér" va alinia la start peste 300 de sportivi din 14 țări – Kenya, Kârgâzstan, Japonia, Qatar, Serbia, Bosnia, Ungaria, Israel, Republica Moldova, Liban, Ucraina, Grecia, România și Turcia, aceștia urmând a concura în nu mai puțin de 38 de probe distincte.

În ceea ce privește România, aceasta va fi reprezentată la Campionatele Internaționale de Atletism de peste 250 de sportivi, printre cele mai sonore nume aflându-se Alin Firfirică, Rareș Toader, Petre Rezmiveș, Andreea Marina Baboi, Florentina Iușco, Anamaria Nesteriuc sau Andrea Mikloș.

coral