Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a participat la Transylvania Comic Con, organizat la acest sfârșit de săptămână la sala polivalentă BTarena. În acest cadru, edilul i-a întâlnit pe Vladimir Furdik – The Night King din Urzeala Tronurilor/Game of Thrones, Rick Cosnett (The Vampire Diaries, The Flash), Kevin McNally (Pirații din Caraibe), Manu Bennett (Spartacus, The Hobbit) și David Nykl (Stargate Atlantis).

Evenimentele Comic Con au devenit un fenomen la scară globală, reunind de fiecare dată mii și mii de pasionați de benzi desenate, jocuri video, filme sau seriale din universul „fantasy” și sci-fi.

Transylvania Comic Con este primul eveniment de acest tip organizat în oraș și își propune să devină un reper în regiune, alături de East European Comic Con, cel mai amplu din centrul și estul Europei. Pe lângă întâlnirea cu personajele preferate, publicul a avut ocazia să fie alături de nume importante din industria de gaming, să testeze cele mai noi jocuri sau să ia parte la competiții cu echipamente de ultimă generație.

coral