În plină pandemie de Coronavirus, pe unii nu pare să ii intereseze deloc Ordonanțele Militare care impun o anumită condită și, mai ales, obligativitatea de a păstra distanța socială și de a sta în casă. Același este și cazut unora din județul Bihor, care s-au gândit că este prea frumos afară pentru a nu beneficia de o partidă de pescuit, în aer liber.

”În cursul zilei de azi, 29.03.2020, în urma unui apel 112, un echipaj de la Poliția Municipiului Salonta, s-a deplasat la balta Gepiu, unde au aplicat mai multe amenzi cetățenilor care, în loc să stea izolați, au zis că e mai bine la pescuit și la un grătar. Ba chiar au simțit nevoia unii dintre ei, să își ridice și un cort. Fiind un singur echipaj, nu au reușit să sancționeze pe toți cei aflați la fața locului, aceștia fugind cu mașinile personale sau pe jos, peste câmp în satele din vecinătate.
Oameni buni, vă rugăm să stați în case! Nu ieșiți din locuințe decât în situație de maximă necesitate. Nu vă jucați cu sănătatea dumneavoastră, a familiilor dumneavoastră și a concetățenilor dumneavoastră!
Totodată, mulțumim echipajului de poliție și întregii structuri pentru eforturile depuse în aceste zile grele prin care trece țara noastră.”, arată cei dela Salonta de Azi.

coral