Grădinița de pe strada Ioan Rusu din Florești le-a pregătit celor mici o surpriză, fiind amenajat un loc de joacă modern. 

Pentru ca viitorul nostru e in mainile lor. Curtea gradinitei de pe Ioan Rusu (inaugurata in decembrie 2016, realizata din fonduri proprii ale Primariei Floresti, una din cele mai moderne gradinite din judet) a fost amenajata (loc de joaca, echipamente de joaca, spatiu verde, pomi, rondouri, flori) si predata beneficiarului. De la toamna ii asteapta pe cei mai mici floresteni sa le stârneasca zambete si clipe de bucurie!”, a spus primarul comunei, Horia Șulea.

Grădinița Ioan Rusu a fost inaugurată în 2016, după o investiție de 3,6 milioane lei, suportată integral din fonduri comunei Florești.

Grădinița a fost realizată pe un teren în suprafață de 2829 mp, construcția având o suprafață construită de 969 mp, respectiv o suprafață desfășurată de 1926 mp, din care suprafața utilă este de 1651 mp. Construcția are 12 săli pentru copii, fiecare cu o capacitate de 20 copii, unele probabil pentru grupe de creșă, cu o capacitate totală de aproximativ 240 copii.

Grădinița are băi, spălătorie și bucătărie. Parterul are o suprafață utilă de 823,72 mp, iar la etaj se găsește o suprafață utilă de 827.79 mp. Gradinița este dotată și utilată cu mobilier nou nouț, special realizat pentru copii.

Sursa: stiridecluj.ro

coral