În data de 16 ianuarie, în intervalul 06.00-10.00, s-a desfășurat o razie cu efective mărite, în sistem integrat, pe raza comunei Baciu.  

La acțiune au participat polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Baciu, din cadrul Biroului Rutier, Serviciului Criminalistic, Serviciului pentru Acțiuni Speciale. De asemenea, au participat jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca.

Acțiunea a avut drept scop prevenirea și combaterea infracțiunilor din segmentul stradal – furturi, agresiuni, tulburarea ordinii și ordinii și liniștii publice ș.a.

Razia s-a desfășurat pe raza comunei Baciu, în special a localității Mera.

În cadrul acțiunii, au fost legitimate 47 de persoane și au fost puse în executare 6 mandate de aducere. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale, dintre care 9 la Legea 61/1991 privind ordinea și liniștea publică. Pentru nerespectarea regimului circulației pe drumurile publice au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale și a fost reținut un certificat de înmatriculare și plăcuțele autovehiculului, pentru lipsa inspecției tehnice periodice.

Acțiunile vor continua.

coral