Cu ocazia festivalului Untold, care se va desfășura între 1-4 august, în zonă vor fi amplasate stații de taxi temporare pentru a putea prelua fluxul de participanți.

Primăria Cluj-Napoca în colaborare cu Poliția Rutieră a instituit trei stații de taxi temporare în zona festivalului Untold. Evenimentul se va desfășura în perioada 1-4 august și stațiile temporare au rolul de a prelua fluxul de participanți la festival.

Unde vor fi amplasate:

  • Opera Maghiară – poziționat pe locația standului existent, cu prelungire spre Splaiul Independenței până la trecerea de pietoni și spre Barițiu Pentru defluire pe direcția Mărăști/Gheorgheni întoarcerea după refugiul stației este permisă cu respectarea legii.
  • Pavlov/Coșbuc – Localizat pe strada Cardinal Iuliu Hossu de la colțul cu Coșbuc spre Chios. Defluirea se face spre strada Coșbuc/Moților.
  • Uzinei Electrice – localizat pe str. Uzinei Electrice de la intersecția cu Splaiul Independenței până la intersecția cu Aleea Stadionului pe partea cu nr. fără soț, cu direcția Ilie Măcelaru. Defluirea se face spre str. Moldovei și Berăriei. Dacă situația o impune acest stand este suplimentat cu 10 locuri situate în dreptul clădirii Digi, cu direcția Splaiul Independenței.
coral