Gabriela Cristea a rabufnit in direct, dupa ce unul dintre concurenti a adus critici unui baiat din emisiune. Vedeta a atras atentia celor care sunt condusi de ura si se uita in ”curtea vecinului”.

„Cel mai mult ma deranjeaza haterii. Oamenii carora oricat de multe argumente le-ai aduce, ei le stiu pe toate. Nu inteleg de ce trebuie sa avem o parere deformata despre unii si despre altii. Daca suntem ani buni si atitudinea din jurul nostru este una mai pozitiva si lucrurile se intampla mai usor, pentru ca atragem energii pozitive.  

Daca gandim negativ despre cineva, atragem energii negative. Un om, de exemplu, are zile si zile. Unui om ii place sa vorbeasca si altuia nu-i place sa vorbeasca. Nimeni nu este obligat sa faca asa cum vreti voi. Omului caruia ii place sa barfeasca, barfeste azi cu mine o persoana, iar maine ma barfeste pe mine, cu persoana respectiva. Nu cred ca suntem toti la fel…” a spus Gabriela Cristea, in direct.

Gabriela Cristea a renuntat la cateva lucruri

Gabriela Cristea este insarcinata pentru a doua oara si urmeaza sa devina mama unei fetite peste putin timp si abia asteapta sa-si stranga minunea la piept. Recent, prezentatoarea TV a dezvaluit ca a renuntat la anumite lucruri de cand este insarcinata.

„De cand sunt insarcinata, recunosc ca nu mai am putere pentru lucrurile astea de cochetarie. (…) Nu mai folosesc vopseluri cu amoniac, desi culorile sunt mai puternice, se ia mai greu. Le recomand mamicilor. Inteleg ca este nociv pentru sarcina. Eu am optat si pentru varianta sa nu imi mai dau unghiile cu oja. Acetona aia… am optat pentru varianta de a nu o mai folosi absolut deloc. Incerc sa ma tin si sa ma ingrijesc. In general cand esti insarcinata oamenii spun: ai ce frumoasa esti! Si tu te simti ca un balon, ca o balena esuata. De doua ori pe luna ma duc la cosmetica, la ce am nevoie”, a spus recent Gabriela Cristea.

coral