Gabriela Cristea a vorbit pentru prima data despre adulter, iar reactia ei i-a luat prin surprindere pe foarte multi dintre fani. Subiectul atat de delicat ridica intotdeauna semne de intrebare, iar totul se reduce la felul in care partile interpreteaza… escapada. Gabriela Cristea a dat un raspuns ferm, adaugand apoi cateva "puncte de suspensie".

Intr-un eventual scenariu in care Tavi Clonda ar insela-o, Gabriela Cristea ar reactiona cel putin interesant. L-ar ierta pe cel care a "calcat stramb", recunoscand, totusi, ca ar fi extrem de dezamagita. Sunt dorinte si visuri impartasite, exista o buna cominicare de cuplu, asa ca este firesc ca Gabriela – chiar daca afirma ca ar interveni atat iertarea, cat si dezamagirea – sa nu-si doreasca transpunerea in realitate a unui astfel de scenariu. Concluzia Gabrielei este aceea ca nu se va ajunge la o astfel de situatie.

"Sincer, cred ca l-as ierta, dar as fi extrem de dezamagita, mai ales ca noi avem o buna comunicare, ne impartasim mereu dorintele, nemultumirile, visurile… Ar fi foarte greu, dar totusi nu cred ca m-as desparti de el. Nu cred insa ca se va ajunge la asa ceva pentru ca eu sunt o persoana loiala si la fel este si sotul meu", a spus Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea si Tavi Clonda au devenit parinti de fetita pe 23 septembrie 2017, intr-o zi de sambata, in jurul orelor 14:00, la o clinica privata din Capitala. Cantaretul a asistat la nasterea bebelusei care a primit nota 10 la nastere si poarta numele Bella Victoria Margot Clonda. Cea de-a doua fetita a cuplului a venit pe lume pe 17 martie 2019 si a primit numele Thea Iris Selena.

coral