Gabriela Cristea a trezit suspiciuni in legatura cu sarcina, dupa ce a spus ca a cumparat un carucior pentru gemeni. In urma cu cateva ore, prezentatoarea TV a facut declaratii noi despre ultimele pregatiri dinainte de a deveni mamica pentru a doua oara. De asemenea, ea a vorbit si despre perioada in care a aparut in viata sa printesa ei, Victoria.

Gabriela Cristea, dezvaluiri surpriza inainte sa nasca: “Un carucior pentru gemeni”

In varsta de 44 de ani, Gabriela Cristea va deveni in primavara acestui an mamica. In cadrul unui interviu, ea a dezvaluit ca inca de la inceputul acestei saptamani a mers sa cumpere carucior pentru viitorul membru al familiei. In timpul declaratiilor, ea a explicat ca are nevoie si pentru Victoria, care este inca mica – 1 an si patru luni –, iar la final, vedeta a ales impreuna cu sotul sau un carucior pentru gemeni.

“La inceput de saptamana am fost in cautare de carucior. Si trebuie sa iau unul pentru doi copii. Fiica mea cea mare este inca mititica si trebuie si ea sa mearga in carucior. Doi copii nu intra intr-un singur carucior. Am optat pentru un carucior pentru gemeni, el asa a fost gandit, dar poate sa suporte mai multe configurari. Victoria s-a simtit foarte bine, s-a urcat in carucior si a inceput sa rada. Nu ii mai place varianta de landou, dar s-a simtit foarte bine si cred ca este varianta cea mai buna.

La primul copil, cand ne-am dus sa ne interesam de carucior, primul lucru pe care l-a intrebat Tavi a fost: «Suportul pentru bere unde este?». Eu m-am uitat la detaliile pentru noul bebelus si m-am uitat sa aiba toate lucrurile de care are nevoie. Tavi s-a uitat mai mult la partea tehnica. Ne-am dus acolo cu scopul de a gasi ceea ce ne trebuie noua, sa ne ajute pentru momentele in care va veni noul bebelus. Nu e chiar simplu! Putem sa plecam cu ambii copii de la spital, linistiti!”, a dezvaluit prezentatoarea

Ieri, Gabriela Cristea si Tavi Clonda le-au aratat fanilor cum arata caruciorul pe care il vor folosi din momentul in care familia lor se va mari. “Se pare ca ne-am ales caruciorul perfect pentru cele doua printese din viata noastra! (…)” este mesajul scris de artist in dreptul imaginii de mai jos.

Gabriela Cristea a devenit mama pentru prima data in toamna lui 2017

Gabriela Cristea si Tavi Clonda au devenit parinti de fetita pe 23 septembrie 2017, intr-o zi de sambata, in jurul orelor 14:00, la o clinica privata din Capitala. Cantaretul a asistat la nasterea bebelusei care a primit nota 10 la nastere si poarta numele Bella Victoria Margot Clonda. In prezent, moderatoarea de la “Te iubesc de nu te vezi” este insarcinata pentru a doua oara.

coral