Astazi, familia prezentatoare Gabriela Cristea s-a marit! Ea i-a daruit cea de-a doua fetita sotului ei, Tavi Clonda si la cateva ore dupa ce a strans-o pentru prima data in brate, vedeta a facut primele declaratii de pe patul de spital, de unde a subliniat ca ea si bebelusa sa sunt bine. Atent ca de fiecare data, partenerul sau de viata i-a facut o surpriza in ziua in care a devenit mamica pentru a doua oara.

Gabriela Cristea, primele declaratii de pe patul de spital

La 44 de ani, Gabriela Cristea a adus-o pe lume pe cea de-a doua fetita. Micuta printesa a primit numele Iris si, deocamdata, proaspata mamica a ales sa nu-i arate fata. Aflata pe un pat din spitalul privat in care a nascut si Andreea Balan, vedeta de la Antena Stars a facut cateva marturisiri emotionante intr-un mesaj facut public: “De azi, primavara pentru noi inseamna Iris! Multumim echipei Sanador pentru grija pe care o purtati mamicilor si bebelusilor! Totul a decurs perfect atat pentru mine, cat si pentru bebe Iris! O primavara insorita tuturor si multumim pentru toate mesajele si gandurile bune!  Tavi Clonda #bebeiris #sanador #victorienii”. Tavi Clonda si Gabriela Cristea mai au o fetita, care are un an si jumatate.

Tavi Clonda, declaratie de iubire pentru sotia lui, dupa ce a nascut din nou

Tavi Clonda i-a facut o declaratie de dragoste sotiei sale in public, la scurt timp dupa ce a nascut din nou. In dreptul pozei in care apar Gabriela Cristea si micuta Iris, artistul a scris cateva ganduri emotionante si a numit-o pe sotia lui: “eroina”.

“Astazi a venit primavara in vietile noastre! Multumesc, iubitei mele sotii, @gabrielacristeaclonda, esti eroina mea! Multumesc echipei medicale pentru toata grija si atentia cu care ati avut grija de prima noatra fetita acum 1 an si jumatate @bellavictoriamargot, cat si acum de noua noastra minune, Iris! Va multumim voua pentru toata sustinerea si va promit lucruri si cantece frumoase in viitor!”, a scris Tavi Clonda pe pagina sa de Instagram.
Gabriela Cristea si Tavi Clonda au devenit parinti de fetita pe 23 septembrie 2017, intr-o zi de sambata, in jurul orelor 14:00, la o clinica privata din Capitala. Cantaretul a asistat la nasterea bebelusei care a primit nota 10 la nastere si poarta numele Bella Victoria Margot Clonda. Cea de-a doua fetita a cuplului a venit pe lume pe 17 martie 2019 si a primit numele Iris.

coral