Avand o sarcina cu mici probleme, aparuta prea repede dupa prima, Gabriela Cristea fusese sfatuita de medic sa nasca inainte de termen. Initial, a acceptat. Acum s-a razgandit.

Vedeta de televiziune si sotul ei, cantaretul Tavi Clonda, urmeaza sa devina parinti pentru a doua oara, la jumatatea lunii viitoare. Au fost ieri la ecografie. Si au aflat ca totul decurge normal, chiar daca prezentatoarea TV a mai avut mici contractii, normale pentru aceasta perioada a sarcinii.

Din acest motiv, Gabi a luat decizia de a nu tine cont de recomandarea doctorului, care o sfatuise sa nasca mai devreme cu doua saptamani, si sa astepte sa ajunga la termen.

„Gabi nu s-a programat la cezariana. O sa o faca atunci cand va veni momentul sa nasca. Ea se simte bine. Totul e ok”, a declarat Tavi Clonda pentru Libertatea.

Acesta a mai spus ca nu are emotii in privinta nasterii. Mai ales ca este pentru a doua oara cand va deveni tata: La al doilea copil, deja esti mai sigur pe tine, nu mai exista panica de la primul’.

coral