Gabriela Firea are probleme de sanatate de mai multe luni. Recent, primarul general al Capitalei a anuntat ca urmeaza sa faca o ultima interventie chirugicala. Nu a spus insa ca pentru aceasta operatie a decis sa plece in strainatate.

Joi dimineata insa, Gabriela Firea a transmis un mesaj in care transmitea ca va fi bine si ca se va intoarce curand. Gabriela Firea se afla la Londra cu sotul ei, Florentin Pandele, iar cei doi s-au fotografiat chiar in fata spitalului, unde cel mai probabil primarita Capitalei va fi operata.

Gabriela Firea a fost operata de doua ori din pricina unor probleme de la colon. Primarului general i-a fost scoasa o sarma de aproximativ 3 centimentri. ”Sanatatea mea, in ultimele sase luni, a atarnat de un fir de ata. Am avut mai multe interventii si o operatie dificila iar in vara aceasta mai urmeaza una complexa, sper finala”, marturisea Gabriela Firea recent.

De altfel, pana acum, Gabriela Firea a fost operata in tara si de fiecare data a spus ca are incredere in medicii romani.

"In decembrie a avut o interventie chirurgicala de urgenta (n.r. Gabriela Firea), in ianuarie inca o interventie chirurgicala unde i s-a gasit o sarma de vreo 3 cm in colon. In martie a avut cea mai importanta interventie chirugicala, care ne-a daramat pe toti, numai pe ea nu. Eu cred ca fac parte din categoria oamenilor puternici. Atunci mi-am dat seama ca sunt foarte slab si m-am intors pentru a nu stiu cata oara cu fata la Dumnezeu”, a povestit si sotul acesteia, Florentin Pandele.

coral