News Flash:

GAFA a ministrului Mediului. Ce a scris in declaratia de avere

29 Decembrie 2015
1737 Vizualizari | 3 Comentarii
Cristiana Pasca Palmer
Ministrul Mediului, Cristiana Pasca Palmer, se pare ca nu cunoaste Constitutia. In declaratia de avere, dar  si in cea de interese, publicate pe site-ul Guvernului, aceasta a scris ca are domiciliul la Bruxelles.

Neregulile au fost sesizate de Cotidianul, in conditiile in care, potrivit Constitutiei, este obligatoriu ca o persoana care ocupa o functie de demnitate publica sa aiba domiciliul in Romania.

Reprezentantii Guvernului au venit cu o explicatie inedita in urma acestui scandal, spunand ca este o gafa a ministrului, adaugand ca nu este o numire neconstitutionala pentru ca Cristiana Pasca Palmer are in buletin domiciliul in Romania. La Bruxelles a locuit in ultima perioada, unde a lucrat la Comisia Europeana.

In declaratia de avere a ministrului se mai semnaleaza si faptul ca nu au fost enumerate si proprietatile sotului, un lucru ilegal, ci numai cele pe care ministrul le detine ca titular si conturile care le are in strainatate. In declaratie este trecut doar salariul sotului.

Cristiana Pasca Palmer este sotia americanului Tod Palmer, ofiter superior al Armatei SUA, care detine acum functia de comandor in Comandamentul NATO.

Constitutia Romaniei prevede la art. 16, al. 3, ca "functiile si demnitatile publice, civile sau militare,pot fi ocupate, in conditiile legii, de persoanele care au cetatenia romana si domiciliul in tara".

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

neregulile obligatoriu demnitate publica comisia europeana nato
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (3)

ala micu  | #19201
Dacă îţi doreşti sincer să câştigi bani mai mulţi decât la ora actuală, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să înveţi să acorzi mult mai puţină atenţie lucrurilor pe care le spun sau le fac cei din jurul tău şi mult mai multă atenţie "micuţei voci" care îţi vorbeşte în sinea ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : buta_marius1996@yahoo.com
nae  | #19300
De ce suntem vazuti peste tot! O oferta, daca nu e serioasa, este vazuta un timp, apoi dispare. Insa noi suntem deja de ani de zile pe piata si suntem vazuti din ce in ce mai des! De ce! Pentru ca aici totul este extrem de serios! Cautam colaboratori la fel de seriosi, care vor cu putere sa-si cladeasca un viitor mai bun. Solicitati acum informatii la adresa de email: niculae_savescu@yahoo.com
Ion  | #19637
Venituri imediate, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Va oferim o posibilitate de a colabora cu noi si de a lucra part-time sau full-time, in asa fel incat sa puteti castiga imediat bani, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Activitatea este usoara si placuta. Cerem seriozitate maxima! Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:pesaion@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 22 queries | Mysql time :0.022513 (s)