Pentru că primăvara este un bun prilej să dai „refresh” garderobei, te invităm să descoperi noile colecții ale brandurilor din Iulius Mall Cluj. Pentru inspirație, alege din propunerile de ținute trendy din noul catalog fashion online. Urmărește pagina de Instagram Iulius Mall Cluj, unde îți dezvăluim momente de distracție în familie!

Make your move! Este provocarea lansată de Iulius Mall Cluj, care te invită ca, preț de măcar câteva minute, să te pui pe primul loc în lista ta de priorități. Într-o lume a vitezei, îndrăznește să îți aloci timp să fii cu adevărat fericit, prin lucruri mărunte și în compania celor dragi. Îmbracă starea de bine în cele mai stylish outfit-uri, din colecțiile în tendințele sezonului, disponibile în magazinele brandurilor prezente în Iulius Mall Cluj. Alege să-ți exprimi personalitatea printr-o garderobă cool, îmbină confortul cu un look excentric și accesorizează-te cu încredere! Pentru toate acestea, te poți inspira din catalogul fashion Iulius Mall Cluj.

Răsfoiește paginile dedicate în totalitate trendurilor actuale, în care găsești idei cu personalitate indiferent de vârstă, stil și pasiuni. Și asta pentru că, propunerile selectate de stiliști sunt pentru toți membrii familiei, dar și pentru orice ocazie. Te încurajăm să fii glamour chiar și în timpul liber, să păstrezi o notă de rafinament chiar și atunci când faci mișcare, să îmbraci culori chiar și atunci când vremea este întunecată și să dai frâu liber imaginației în orice împrejurare. Găsești piesele preferate în magazinele Tommy Hilfigher, Stefanel, Michael Negrin, Viggo, Adidas, Nike, Uman, Guess by Marciano, Coccodrillo, Parfois, Mathilde, Pandora, Splend`or, Chic Ville, Tezyo, Il Passo și Primigi. Pentru un look wow poți apela la stiliștii Gett’s Color Bar, cei care au asigurat partea de hair & make-up.

Iulius Mall Cluj te provoacă să îți oferi atenție, să fii nonconformist, să pui piesa preferată la volum maxim și … make your move!

coral