Deschis 7 zile din 7 | Animăluțele de companie sunt bine-venite în magazin | sfaturi de nutriție gratuite | Farmacie veterinară | Aplicație dedicată

Experiența Maxi Pet, o experiență de cumpărături unică și captivantă, dedicată, în totalitate, animăluțelor de companie și părinților acestora, este acum mai aproape de tine!

Rezultatul multor luni de planificare și pregătire, Maxi Pet Cluj-Napoca își deschide porțile weekendul acesta, în parcarea VIVO! Cluj – Napoca, Str. Avram Iancu 492 – 500.

500 m2 plini cu bunătăți și surprize pentru animăluțele de companie, o echipă formată din iubitori de animale gata să ajute cu sfaturi, idei și informații utile și peste 15000 produse la îndemâna părinților de animăluțe de companie.

În plus, pentru a celebra deschiderea noului magazin, ți-am pregătit o serie de oferte speciale și surprize de care te vei putea bucura alături de animăluțul tău. Acestea includ reduceri atractive, cadouri și chiar momente speciale de dresaj.

Maxi Pet – îți aduce surprize și promoții speciale

Între 16 – 18 iunie, la marea deschidere Maxi Pet Cluj – Napoca te așteptăm cu tot soiul de cadouri și surprize! Pentru început, tot weekendul, te bucuri de promoția inaugurală de 15% REDUCERE la toate produsele din magazin, exceptându-le pe cele din punctul farmaceutic veterinar!

Apoi, următoarea surpiză pe care o pregătim special pentru tine este Maxi Roata Norocului. Pentru prima dată în Cluj Napoca, pe parcursul celor trei zile, în diverse intervale orare, vei putea învârti Maxi Roata Norocului și câștiga unul dintre cele șase premii puse în joc!

Maxi Pet – investim în educație

Mai mult, vineri și sâmbătă te invităm la două workshop-uri dedicate cățeilor puppy și celor adulți susținute de Deborah Faoro (Dogdharma – Reabilitare și Dresaj Canin). În cadrul acestora, blănosul tău va deprinde câteva dintre principiile de bază ale dresajului canin modern și mersul corect în lesă.

Cele două workshop-uri vor avea loc lângă magazinul Maxi Pet Cluj Napoca, în interiorul spațiului de Agility delimitat pe perioada deschiderii.

Maxi Pet – hipermarket şi punct farmaceutic veterinar pentru animăluțe de companie

Maxi Pet înseamnă să găsești absolut tot ce ai nevoie pentru animăluțul tău de companie într-un singur loc. Varietate în materie de hrană, jucării, recompense, accesorii și, de asemenea, punct farmaceutic veterinar. Acesta acoperă nevoile dietetice sau medicale ale animalelor de companie, iar, personalul dedicat îți stă oricând la dispoziție cu sfaturi și îndrumări legate de nutriția, igiena și sănătatea animalelor de companie.

  Maxi Pet App – Aplicația mobilă dedicată animăluțelor de companie, dar cu care economisești tu!

Aplicația Maxi Pet este la îndemâna oricui are un telefon mobil smart dotat cu sistem de operare Android sau iOS! Este ușor de descărcat, înregistrat și îți va permite să activezi oferte și cupoane de reduceri destinate, în mod special, animăluțului tău. Pentru achizițiile făcute în magazinele fizice Maxi Pet, scanând cardul digital din aplicație, vei acumula Maxi Puncte care-ți vor aduce reduceri și bonusuri.

În concluzie, experiența Maxi Pet este una centrată pe relația proprietarilor cu animăluțele. Astfel, întreaga activitate și toate demersurile noastre sunt specializate întru atingerea bunăstării și sănătății animăluțelor de companie, dedicându-ne total în a-ți oferi alături de produse și servicii de cea mai bună calitate, o experiență digitală convenabilă, în pas cu nevoile tale.

Pentru mai multe noutăți și surprize, ne poți urmări pe Facebook, Instagram, Tik Tok și YouTube.

Maxi Pet Cluj – Napoca

Strada Avram Iancu 492 – 500, în parcarea VIVO! Cluj-Napoca

Program: Luni – Duminică: 10.00 – 22.00

Nr. Telefon: 0724.069.377 coral