Zvonul ca Andreea Balan si George Burcea ar fi in pragul divortului a dat peste cap toata lumea showbiz-ului din Romania. Cei doi tocmai s-au intors dintr-o vacanta exotica si pareau mai fericiti ca niciodata, cand a aparut din senin zvonul ca mariajul lor este pe cale sa se incheie.

George Burcea a spsus tot adevarul! De ce nu mai poarta verigheta

Actorul si-a dorit sa faca lumina in acest caz si a vorbit deschis despre cum isi impart indatoririle si ce se intampla cu ei de cand s-au intors din vacanta. El a raspuns si la intrebarea de ce nu mai poarta verigheta, chiar in cadrul unei emisiuni tv.

”Ce e asta? Este statusul ei? Iarta-ma! Am fost la repetitii de teatru, am inceput doua spectacole noi, scriu la un roman, la o piesa de teatru. Sa vorbim de asta si de ce fac eu! Eu nu stau sa-mi urmaresc oamenii… Pentru ceea ce posteaza Andreea, pentru ceea ce spune Andreea, sa o inviti pe ea. Nu comentez ceea ce face Andreea. Noi ne dorim de foarte mult timp sa separam lucrurile alea profesionale. In casa suntem o familie, incercam sa ne impartim treburile, sa ne organizam timpul…

Suntem si acum impreuna! De acasa vin! Am fost in vacanta, apoi am filmat, avut repetitii, am scris, am avut filmari… sa mai fac si vlog? Nu mai pot! Ne-am implicat, mai facem vloguri de gatit cand vom mai avea posibilitatea. Daca sunt pe set, ce sa mai facem?! Fiecare isi face treburile. Ceea ce se intampla intre noi ramane in casa.  Verigheta lipseste din ianuarie, de cand am fost in vacanta. I-am dat-o cand m-am balacit. Verigheta e acasa, la Andreea” a declarat sotul Andreei Balan, intr-o emisiune de televiziune.

coral