Mama Luizei Melencu a primit amenda maxima, de 5.000 de lei, pentru ca nu s-a prezentat in fata procurorilor de la DIICOT, insa femeia s-a considerat o victima a neglijentei autoritatilor. Nici acum nu si-a schimbat aceasta parere, cu atat mai mult cat a declarat ca, ulterior, a fost ”fortata” sa dea probe ADN.

Mama Luizei a concluzionat ca din parte vatamata a ajuns sa fie ”injosita” si sa fie ”scoasa vinovata”. Se considera deja ”suspecta” in fata anchetatorilor, iar o astfel de situatie o determina sa spuna ca ”nu mai intelege nimic”.

„Cum sa primim vestea? Foarte prost ne-a vazut. Noi, din parte vatamata, am ajuns sa fim injositi, sa fim scosi vinovati. Am ajuns ca din reclamanti sa devenim suspecti. Noi nu mai putem intelege nimic din ce se intampla in tara asta. Cu ce am gresit? Pentru ce sa ne ia acesti bani? O sa mearga fiica mea la audieri, am spus ca o sa mergem dupa ce vor face probe dupa acele oase si vor veni rezultatele din America. Pana nu vine rezultatul, nu vom merge”, a spus acesta la Antena3.

”In loc de ajutor a primit doar vorbe de ocara, minciuni si acum si amenda”

Informatia conform careia anchetatorii au amendat-o pe mama Luizei Melencu cuu 5.000 de lei i-a determinat pe multi internauti sa isi ofere sprijinul.  Drama femeie care nu mai stie nimic despre fiica ei de 6 luni de zile este emotionanta, iar oamenii au luat atitudine.

”Vrem sa ia legatura cineva cu Monica Melencu si sa ne dea un cont bancar, pentru ca vrem sa strangem bani, sa o ajutam noi sa plateasca aceasta amenda abuziva. Este o femeie amarata, care a cerut statului sa o ajute sa afle adevarul despre fiica ei, iar in loc de ajutor a primit doar vorbe de ocara, minciuni si acum si amenda”, transmite un mesaj postat pe unul din grupurile de sustinere ale familiilor celor doua fete – Luizaa si Alexandra – rapite de Gheorghe Dinca.

”Cum sa facem sa strangem bani pentru amenda doamnei Melencu?”, au intrebat, ulterior, tot mai multi internauti, cerand ca mesajele lor sa fie transmise mamei Luizei Melencu.

coral