News Flash:

Gest incredibil al lui Djokovici: Putea fi eliminat de la Roland Garros dupa ce si-a aruncat racheta

3 Iunie 2016
681 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6578 RON (0.0000)
USD: 3.9575 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Novak Djokovici
Novak Djokovici putea fi eliminat de la Roland Garros din cauza unui gest lipsit de sportivitate, el fiind la un pas de a lovi un arbitru dupa ce si-a aruncat racheta.

In setul al treilea al meciului cu Berdych, din sferturile de finala, dupa ce adversarul sau reusise un break, "Nole" a dat cu racheta de zgura.

Aceasta a zburat insa in spate si a fost foarte aproape de a lovi un arbitru de linie. Daca acest lucru s-ar fi intamplat, sarbul ar fi fost scos din competitie.

Djokovici si-a cerut scuze, aratand ca n-a intentionat nicio clipa sa il loveasca pe arbitru, iar meciul a continuat.

Liderul clasamentului ATP s-a impus in cele din urma cu scorul de 6-3, 7-5, 6-3, obtinand calificarea in semifinalele de la Roland Garros.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

berdych nole arbitru djokovici
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 32 queries | Mysql time :0.021893 (s)