Dinca le-a relatat anchetatorilor, cu lux de amanunte, cum a luat-o pe Luiza la ocazie si cum, dupa un schimb rapid de cuvinte, a ajuns sa ii ceara sa faca sex cu el.

“In data de 14.04.2019, in jurul orelor 11:00 – 11:30, ma intorceam din centrul orasului cu masina personala Renault Megane, OT-48-… spre casa si, la intrarea pe Strada Craiovei, am vazut, pe partea dreapta a drumului, o persoana de sex feminin. Avea in mana stanga un telefon si un mic rucsac de culoare inchisa la culoare, iar cu mana dreapta facea semn sa opresc pentru a fi luata la ocazie.

Am oprit masina in dreptul ei si ea a deschis usa din spate dreapta zicand ca merge la Diosti, iar eu am zis ca da, o duc. Scaunul din fata dreapta al masinii era ocupat cu acte si ceva cumparaturi. In masina, cand a urcat MELENCU LUIZA MIHAELA, nu mai era nicio alta persoana. Aveam intentia de a o duce pana la Diosti, dar in acelasi timp am inceput sa conversam”, a inceput Dinca sa povesteasca, scrie cancan.ro.

Monstrul recunoaste ca a intrebat-o direct pe fata daca are prietene care fac sex pe bani, iar urmarea este terifianta.

„Dupa ce am pornit masina de pe loc am si intrebat-o daca face naveta la Diosti, ea zicandu-mi ca a venit la Caracal sa scoata bani de la un bancomat, dar acei bani nu au sosit din afara tarii. Eu auzind ca a vorbit de bani, am intrebat-o daca are prietene ce fac sex pe bani, ea zicand ca are.

Atunci, eu am scos din portofel, in timpul deplasarii cu masina, 20 lei si am intins mana dreapta catre ea, dar (ea) nepunand mana pe bani. Eu i-am pus pe bancheta din spate a masinii si a zis ce este cu ei, eu zicandu-i ca doresc si eu un sex oral. A inceput sa salte tonul si mi-a zis ca ea nu face niciun sex, ca este fata mare. Eu am zis ca doar oral si i-am mai pus inca 50 lei pe bancheta din spate”, continua relatarea lui Dinca.
„Nu mai aveam control, nu mai judecam, in acele momente doream sex„

A fost momentul cand au si inceput violentele fizice asupra fetei.

„In interiorul meu s-a declansat o pofta nebuna de a face sex si imediat am oprit pe partea dreapta, in afara partii carosabile, masina. Am oprit-o in camp, aproape de Diosti, am blocat usile din spate ale masinii – doar de afara puteai urca – si m-am dat jos de la volan, in mana cu inca 50 lei, gandind ca va accepta sa imi faca sex oral in masina.

Am coborat de la volan si am urcat langa ea, in spate, dar ea striga si mai tare ca nu face sex si dupa ajutor si ca ea este virgina. S-a deschis la fermoarul de la pantaloni sa imi arate. Eu tot mai mult imi doream acel sex, desi treceau pe sosea, din ambele parti, masini. Nu mai aveam control, nu mai judecam, in acele momente doream sex. I-am dat o palma peste fata si am luat-o de par. In acel moment, i-a cazut telefonul ei, pe care il tinea in mana. Eu turbasem de furie si ii tot ziceam sa dea mainile la spate apasand-o pe cap cu mana dreapta, iar cu stanga am scos cureaua mea de la pantaloni. Cand a dat si mainile la spate pentru a o lega cu cureaua cu mainile la spate, a inteles ca nu mai are scapare de mine si tot striga dupa ajutor, dar a stat cu mainile pana am legat-o.

Dupa aceea, am intors-o cu fata in sus si i-am zis sa scoata limba afara pentru a (…) si am bagat o mana la (…) dupa care i-am saltat bluza si am (…), pe rand. Am legat-o intinsa pe canapea, de centura de la mijlocul banchetei. Am luat telefonul ei de la picioarele mele, am coborat din masina si am urcat la volanul masinii pentru a o duce la mine acasa ca sa pot face sex cu ea. Am pornit masina si am mers in fata, spre Diosti, dar intr-o parcare m-am asigurat si am intors masina spre Caracal. Lasand geamul in jos, din mersul masinii, cu mana stanga, l-am aruncat (telefonul, n.r.) in capul unei tarlale cu ceva verdeata, saltand geamul, am continuat sa conduc”, a mai povestit monstrul.
Intra in scena Risipiteanu

Violentele au continuat cu si mai mare intensitate.

„Luiza plangea mereu. I-am zis sa taca, dar nu s-a oprit din plans, zicandu-i ca, daca nu tace, o bat si chiar i-am dat o palma peste fata, tacand. I-am mai zis sa nu salte capul de pe bancheta, doar cand ii zic eu, ca o incurca rau daca nu ma asculta. A stat acolo pe bancheta, cu capul in jos si, ajungand in dreptul portii mele, in Caracal, am oprit masina fara a opri si motorul, coborand din masina ca sa deschid cu cheia poarta mica, am intrat in curte ca sa desfac cele doua druguri de fier. Dupa ce am desfacut drugurile, am deschis portile mari catre strada, punandu-le doua pietre ca sa le tina deschise.

Am urcat in masina, am dat putin inapoi si am virat dreapta, bagand in curte masina, pe aleea de acces. Cand am coborat din masina sa merg ca sa inchid portile la loc, venea spre masina mea numitul RISIPITEANU STEFAN, zis FANICA. Intrase pana aproape de spatele masinii, unde o oprisem. Chiar si motorul era oprit. A zis ca a venit sa-i dau tutun, pentru ca ii tot dadeam cand lucra cate ceva prin curtea mea. Am zis sa iasa ca am treaba, mirosea si a tuica”, continua relatarea lui Dinca.

„Am vrut sa-l bat, dar degeaba, era prea tarziu, o vazuse pe Luiza in masina…”
Monstrul sustine ca Risipiteanu a fost extrem de insistent, ajungand, pana la urma, sa vada si cine era in masina.

„Voiam sa plece, sa nu o vada pe Luiza in masina, dar el tot insista. Nu am vrut sa-i dau vreo palma sau sa strig cu voce tare la el deoarece nu erau portile inchise. Voiam sa inchid portile sa nu mai apara si alte persoane ca Fanica, la poarta mea si atunci i-am zis ca stea pe loc ca dupa ce inchid eu portile, ii aduc eu tutun.

Am mers catre porti si, preocupat sa le inchid foarte repede, trebuia sa pun cele doua druguri de fier si sa iau pietrele si sa inchid poarta mica cu cheia. Cand am terminat si ma intorc cu fata spre masina, in spatele masinii nu mai era Fanica, el statea in fata masinii si se uita prin parbrizul masinii la Luiza, care saltase capul de pe bancheta din spate si tipa cat putea dupa ajutor, iar el, Fanica, tocmai luase o gura de tuica dintr-o sticla de o jumatate de kilogram, ce a bagat-o in partea de interior a gecii lui.

Am venit la el si am stat in fata lui, cpe bancheta din spate. Atunci i-am zis ca cea din masina e una ce am aranjat eu cu ea sa o (…). A zis ca ar vrea si el sa (…) ceva, ca trecuse ceva timp de cand a (…) ultima data. Eu i-am zis sa mearga la copertina, langa nutrii sa isi faca tigari de ziar, ca am sa vorbesc cu acea persoana din masina daca vrea sa se (…) si cu el”, a mai povestit Gheorghe Dinca.
„S-a oprit din plans si ma implora sa nu o dau celui ce o vazuse in masina”

Relatarea continua, la fel de detaliat.

„A plecat in spate, la copertina, iar eu am deschis usa masinii, am dezlegat-o pe Luiza de la centura si asa, cu mainile legate la spate, i-am pus mana la gura sa o bag mai repede in camera. Cand am intrat in camera, am inchis usa cu cheia, i-am legat picioarele lipite si am legat-o si la ochi, cu scotch. Am iesit repede la Fanica, ca nu cumva sa mai apara iarasi el.

Fanica, cu sticla de tuica pe masa, isi facea tigari din ziar, razand la mine. Atunci i-am zis sa astepte ca o (…) eu intai si cand am sa termin eu de (…) am sa il las si pe el. I-am zis sa puna apa la nutrii si sa le dea lucerna, sa astepte ca il chem cand am sa termin eu.

Cand m-am intors in camera, Luiza plangea tare. I-am zis sa taca, am si injurat-o, i-am dat o palma. S-a oprit din plans si ma implora sa nu o dau celui ce o vazuse in masina sa o (…) si el.

Am dezlegat-o la maini de curea, dar i le-am legat din nou cu scotch, dar foarte larg, tot in partea din spate. Am dezlegat-o la picioare ca sa ii dau pantalonii jos, am impins-o pe spate in pat si am inceput sa o dezbrac de pantaloni, dupa care i-am tras jos…”, continua marturia infernala.

Dinca a povestit apoi, extrem de amanuntit, cum a violat-o pe fata. Dupa episodul absolut ingrozitor, a legat-o din nou pe Luiza. „Fiind bine legata la ochi si la maini, am plecat la Fanica la copertina unde ma astepta”, a mai relatat monstrul.

In partea a II-a vom publica alte declaratii zguduitoare: ce i-a facut fetei complicele Stefan Risipiteanu, in prezent arestat preventiv.
Complicele lui Dinca

In 27 noiembrie, adjunctul DIICOT, Giorgiana Hosu, a anuntat ca, in cazul Caracal, a fost retinut un inculpat acuzat de viol in forma agravata asupra Luizei Melencu.

“La data de 14.04.2019, in jurul orelor 12.00, dupa ce inculpatul Dinca Gheorghe a rapit-o, prin constrangerea cu acte de violenta, pe victima Melencu Mihaela Luiza, ce astepta «la ocazie » pe raza municipiului Caracal, judetul Olt, a transportat-o la domiciliul sau, in scopul exploatarii sexuale in interes personal si in aceste imprejurari a fost surprins de catre inculpatul retinut astazi. Acesta a ajuns inopinat in curtea imobilului, unde a observat victima sechestrata in autoturism”, a aratat adjunctul DIICOT.

Giorgiana Hosu a precizat ca inculpatul facea parte din anturajul lui Dinca si era folosit de catre acesta, ocazional, la diverse munci in gospodarie.

“La explicatiile oferite de catre inculpatul Dinca Gheorghe in sensul ca victima este o fata pe care a adus-o pentru a intretine relatii sexuale, inculpatul retinut i-a solicitat acestuia sa-i permita si lui intretinerea de astfel de relatii cu Melencu Mihaela Luiza. In aceste imprejurari, pentru a-si conspira faptele, inculpatul Dinca Gheorghe a fost de acord”, a mai declarat procurorul. coral