Apar noi informatii cutremuratoare in cazul crimelor din Caracal. Gheorghe Dinca isi sechestra victimele in masina-capcana pe care o conducea, iar criminalul se pregatise, in prealabil, pentru a fi sigur ca acestea nu ii puteau scapa ”din plasa”.

Gheorghe Dinca este mecanic auto si a modificat autoturismul, astfel incat victimele care ajungeau pe bancheta din spate sa fie sechestrate. Avea la indemana butonul care bloca usile si, mai mult, aplicase folie neagra pe geamurile laterale din spate, iar fetele sechestrate nu puteau fi vazute din afara masinii.

”Butonul de blocare poate fi verificat de specialistul de la RAR, sa se vada daca este uzat sau nu. A fost gandita masina ca o capcana? S-a pus folie mai multa? De cand s-a pus folia? Daca folia s-a pus acum 3 luni, inseamna ca e posibil ca Dinca sa fi inceput din aprilie, cu Luiza”, spune Titi Aur.

”Are o singura viata”

Conform unor surse, criminalul din Caracal a recunoscut si alte violuri, ceea ce ridica importante semne de intrebare. Anchetatorii incearca sa stabileasca trecutul criminal al lui Dinca, iar orice dezvaluire facuta de acesta fixeaza noi punte de reper in tot acest scenariu halucinant si tragic. Opinia publica doreste ca Gheorghe Dinca sa primeasca pedeapsa pe care o merita, in timp ce intreg filmul evenimentelor este analizat, interpretat si dezbatut pe toate canalele mass-media.

“Mai mult decat detentie pe viata nu are ce sa primeasca. Si are o singura viata. Dar daca aceste informatii sunt probate, atunci este foarte grav, inseamna ca autoritatile nu si-au facut treaba. Pentru ca daca el ar fi fost arestat din timp, poate ca aceste fete erau inca in viata”, a declarat avocatul Ingrid Mocanu la Antena 3.

coral