Informatii noi despre ce a facut Gheorghe Dinca in ziua in care se presupune ca a omorat-o pe Alexandra Macesanu, fata de 15 ani pe care a luat-o la ocazie.

Mai mult, martorul filmat de echipa Stirilor Kanal D povesteste ce a facut Dinca exact in momentele in care Alexandra suna la 112 din Casa groazei.

Gheorghe Dinca a fost surprins intr-un centru comercial din Craiova, in timp ce cauta jucarii pentru copii. Proprietara unui magazin de jucarii din Craiova povesteste intalnirea cu ucigasul din Caracal, scrie stirilekanald.ro.

Femeia, desi obisnuita cu tot felul de clienti in anii de cand are aceasta afacere, a observat ceva dubios la barbatul care, pana in acea zi, era un oarecare.

Dinca ar fi petrecut cam 7 minute in standul cu jucarii, apoi a intrebat care e pretul. Nu a cumparat nimic si s-a indreptat catre alt stand.

A fost filmat, apoi, de camerele de supraveghere din oras cum se intoarce la casa din Caracal! Din datele facute publice pana acum din ancheta, acela a fost momentul cand a surprins-o pe Alexandra vorbind la telefon.

coral