Politistii criminalisti au ridicat sambata mai multe fragmente care par a proveni de la oase, din padurea din Caracal unde Gheorghe Dinca le-a spus anchetatorilor ca a ascuns oasele si cenusa Luizei Melencu. Descoperirea a fost facuta de o echipa de reporteri a televiziunii Romania TV.

Echipa Romania TV care documenta subiectul disparitiei fetelor a gasit fragmentele in padure si a sunat la 112.

"In urma unui apel prin SNUAU 112, politisti criminalisti si de investigatii criminale s-au deplasat la fata locului. Au fost ridicate fragmente mici, posibil osoase, acestea urmand a fi inaintate catre DIICOT, in vederea continuarii cercetarilor", a declarat duminica purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt, Alexandra Dicu.

Probele ridicate de la Caracal vor fi trimise la INML, pentru a se stabili daca este vorba de fragmente osoase si daca acestea sunt umane sau de animal.

Gheorghe Dinca a recunoscut ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, a ars corpurile victimelor iar ramasitele trupului Luizei Melencu le-ar fi aruncat la marginea unei paduri din Caracal. Pe 18 septembrie, DIICOT anunta ca oasele descoperite in zona de liziera de pe terenul Statiunii de cercetare si dezvoltare agricola Caracal provin de la scheletul unei persoane de sex feminin cu varsta cuprinsa intre 15 si 19 ani, alta decat Alexandra Macesanu.

coral