Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal, nu a mai rezistat in puscarie. Gardienii au fost socati cand au vazut cum a actionat. Procurorii DIICOT au facut luni si marti reconstituirea presupuselor crime pe care Dinca a recunoscut ca le-a comis. Se asteapta concluziile.

Gheorghe Dinca nu a mai rezistat in puscarie

Gheorghe Dinca a surprins din nou. De altfel, presupusul criminal din Caracal socheaza de la o zi la alta. Dupa ce a fost scos din arest, luni si marti, pentru a participa la reconstituirea crimelor pe care admite ca le-a comis, Dinca a pus conditii. Pe parcursul activitatii pe teren de zilele trecute, inculpatul a cerut sa stea numai la umbra, a dorit sa bea apa plata la sticla mica si sa manance un sandvis.

Din cele mai recente informatii, surse din ancheta, citate de wowbiz.ro, spun ca suspectul a facut o cerere pentru a sta singur in celula. Dinca, zis Popicu’ s-ar fi plans ca persoanele alaturi de care a respirat acelasi aer ar putea da informatii in exterior, ceea ce ar dauna in cazul din Olt. Drept urmare, Gheorghe Dinca ar putea sta in viitorul apropiat departe de cei doi necunoscuti cu care si-a impartit pana acum celula.

Dinca are din ce in ce mai multe pretentii

Cat despre conditiile din inchisoare, conform Antena 3, Dinca, imediat cum a ajuns in arest, a cerut sa primeasca ziare si acces la televizor. Potrivit sursei mentionate mai sus, Dinca a fost de la inceput foarte interesat de tot ceea ce inseamna cazul Caracal si a urmarit cu mare interes stirile care apar despre acest subiect. Stie ca este numit ”mostru” sau ”criminalul din Caracal”, insa niciodata cand este intrebat ce parere are nu vrea sa comenteze.

coral