Incarcerat in arestul central din Bucuresti, Gheorghe Dinca a fost transportat la spital inainte de ora pranzului. Potrivit unor surse din Politie, monstrul din Caracal a primit consult de specialitate in policlinica MAI.

Gheorghe Dinca, transportat azi la spital

Gheorghe Dinca  a acuzat probleme la ochi si a fost dus la oftalmolog pentru un control amanintit, au declarat surse pentru Romania TV. Anchetat de DIICOT, barbatul a marturisit ca le-a rapit, violat si ucis in bataie pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu.

Alexandra Macesanu, rapita la 15 ani de Gheorghe Dinca

Va reamintim ca Alexandra Macesanu, nascuta pe 15 septembrie 2003 si originara din comuna Dobrosloveni, judetul Olt, a fost rapita de Gheorghe Dinca miercuri, 24 iulie. A doua zi dupa ce a disparut, adolescenta a reusit sa sune de trei ori la serviciul unic de urgenta, insa, salvatorii nu au reusit sa o ia din Casa Groazei din Caracal. Cu cateva luni inainte ei, monstrul de 66 de ani a rapit-o pe Luiza Melencu, nascuta pe 2 decembrie 2000. Ea a fost luata la ocazie de Gheorghe Dinca pe 14 aprilie si de atunci nimeni nu a mai vazut-o. Pe 9 septembrie, Luiza Melencu ar fi inceput clasa a XII-a la Colegiul Tehnic “Costin D. Nenitoiu” din Craiova, insa… in locul ei, la festivitate au fost doar mama si bunicul, care au transmis mesaje sfasietoare.

coral