Cei doi antrenori de la Exatlon, Giani Kirita si Vladimir Draghia, au parasit competitia si s-au intors in Romania. Fostul fotbalist a vorbit despre echipa Razboinicilor si nu prea a avut cuvinte de lauda la adresa lor, ba chiar i-a facut praf.

Din punctul lui de vedere, doar trei concurenti au sanse sa mearga mai departe, Iulia, Gabi si Mihai, restul nu prea au ce cauta acolo. Giani a mai marturisit ca i-ar fi placut ca Vladimir sa fi fost antrenorul Razboinicilor.

„Am facut analiza de cand eram acolo si mi-am dat seama ca sunt sanse slabe sa mearga mai departe la Exatlon. Sunt doar trei oameni care au sanse sa mearga mai departe la Exatlon, Iulia, Gabi si Mihai, insa echipa merge rau si le trage moralul in jos.

Dezechilibrul este enorm, unul imens intre echipe si o luam sistematic, cu varsta echipei. Varsta echipei Razboinicilor este foarte mica.

Irina s-a descurcat cat de cat bine la inceput, pana sa evolueze ceilalti. Irina vrea, din pacate trebuie sa te ajute si corpul si indemanarea. Irina nu era in stare sa dea intr-o coloana, care se afla la 5 metri. Intimidarea este pentru cei slabi. In momentul in care am ajuns in echipa asta m-am bucurat ca ei sunt ascultatori. I-am luat cu frumosul, i-am motivat, dar chiar nu poti, daca eu iti zic sa arunci intr-un fel si tu dai exact opus… Din pacate asta e echipa Razboinicilor.

Atat se poate. Mi-ar fi placut foarte mult sa fie Vladimir la Razboinici. (…) Unii dintre ei nu sunt facuti pentru Exatlon, timpul ne va demonstra„, a spus Giani Kirita la FanArena despre echipa Razboinicilor, pe care a pregatit-o in acest sezon al Exatlon.

coral