Scandalul dintre Gigi Becali si fostul ginere al lui Traian Basescu, Bogdan Ionescu (zis si Syda in lumea mondena) are radacini mai vechi. Gigi Becali a atacat ”la baioneta” dupa ce a iesit din inchisoare, sustinand ca Bogdan Ionescu i-ar fi cerut 7000 de auro pentru facuse un accident de masina.

Gigi Becali si Bogdan Ionescu se afla intr-un conflict deschis dupa ce intre cei doi a avut loc o altercatie in Poiana Brasov. Cu doar cateva ore in urma, Gigi Becali a declarat ca l-ar bate pe Syda cu o singura mana, iar replica lui Bogdan Ionescu a fost usturatoare.

In ceea ce priveste radacinile adanci ale acestui conflict, lucrurile au stat in felul urmator. La doua luni dupa ce Gigi Becali a iesit din inchisoare, Syda i-ar fi cerut suma de 7.000 de euro, pentru ca fusese „implicat intr-un accident rutier“. Ar fi solicitat favorul financiar prin intermediul omului de incredere al lui Gigi Becali, nimeni altul decat soferul acestuia, Ionut „Hagi“ Lutu. Ulterior, aceasta informatie a ajuns si la urechea sefului sau.

Becali a mai sustinut, cu aceeasi ocazie, ca ar fi acceptat sa ii imprumute lui Bogdan Ionescuacea suma, insa doar cu o mica conditie: sa mearga la notar si sa semneze un act inainte de a imprumuta respectivii bani.

„La doua luni dupa ce am iesit din inchisoare, scumpul tau ginere mi-a cerut 7000 de euro pentru ca avea nevoie ca facuse un accident de masina. Syda, ginerele tau pe care nu il mai ai acum. Daca tu esti asa destept, de ce nu avea si ginerele tau 7000 de euro pentru ca a facut un accident de masina? Cine esti tu, ba? Esti nimic. Asta esti! Eu nu voiam sa dau banii pentru nu stiam exact pentru ce ii foloseste, poate ii foloseste pentru… faina, si dupa aia dau de belele eu. Sa semneze la notar ca i-am dat banii imprumut, nu ca i-am dat pentru cine stie ce marfa. Ca sa stie si Basescu pe cine are in jur. Nu i-am dat niciun ban! El facuse accident, voia bani de la mine, dar nu voia sa stie familia lui. Am zis ca nu ii mai dau niciun ban“, a povestit Gigi Becali la emisiunea „Ora de varf“ de la RTV.

Bogdan Ionescu-Syda a ripostat cu duritate: ”Minte! Nu-l cunosc nici pe el, nici pe neamul lui!”

Acuzat de latifundiarul din Pipera ca i-a cerut suma de 7.000 de euro, fostul sot al Elenei Basescu a ripostat extrem de dur la adresa acestuia.

„Gigi Becali minte! Nu-l cunosc nici pe el, nici pe neamul lui. Ne-am intersectat de doua ori in viata mea in locuri publice. Prima oara, la Revelionul trecut, la Hotelul Teleferic din Poiana Brasov. Eram cu Elena si cu toata familia mea, iar el ne-a aparut in fata, ne-am salutat reciproc, ne-am urat cele bune de Anul Nou si atata tot! A doua oara, l-am vazut in vara, pe plaja de la Caelia din Mamaia. Atunci, nici nu am vorbit“, a declarat Bogdan Ionescu.

coral