Denis Man, fotbalistul lui FCSB, a lansat un mesaj pe Instagram prin care a cerut sprijin umanitar urmaritorilor sai pentru Ionut Popa, cel care se afla grav bolnav in spital la Cluj. Gigi Becali a decis sa il ajute financiar pe Ionut Popa si deja l-a mandatat pe Ionut Lutu sa trimita o suma importanta de bani catre Cluj, acolo unde fostul antrenor se afla internat in spital.

Gigi Becali, gest tulburator pentru Ionut Popa: „Daca doreste, poate sa vina si la medicii de la spitalul meu. Ma ocup de tot!”

Gigi Becali il va pune din nou pe Ionut Lutu sa se intereseze la familia antrenorului daca acesta are nevoie si de alti bani.

„In astfel de cazuri nu trebuie sa stam cu mainile in san. Ma bucur ca am la echipa jucatori milostivi si s-au implicat si ei pentru Ionut Popa. Bravo lui Dennis Man. Deja i-am spus lui Lutu sa se ocupe ca lui Ionut Popa sa ii ajunga o suma importanta de bani la Cluj. Ca sa il scapam pe acest om, platesc eu toti banii daca este nevoie. Nu pot sa stau si sa ma uit la un om pe care il si cunosc.

Am ajutat eu atata lume la viata mea! Cum sa nu il ajut si pe Ionut Popa? Ma vede Dumnezeu! Ii transmit familiei sale ca, daca doreste, poate sa il aduca pe Ionut Popa si la spitalul meu. Am investit in acest spital 10 milioane de euro, iar Popa poate sa vina aici la noi. Ma voi ocupa eu de toate. Tin mult la acest om si nu va ascund ca imi placea mult de el cum vorbea dupa meciuri. Era un om dintr-o bucata. Am mari sperante in Dumnezeu ca o sa il ajute pe Ionut Popa sa se faca bine”, a spus Becali.

coral