Gigi Becali plateste scump ca sa fie in pas cu moda. Finantatorul FCSB poarta ”Bucuria piticului” de la Versace, incaltaminte al carei pret de catalog este de 1.200 de euro perechea.

Gigi Becali este un milionar atipic si o demonstreaza de cate ori are ocazia! Recent, milionarul a “spart” banca alaturi de Ionut Lutu, aghiotantul sau. Cei doi au iesit dintr-o agentie bancara cu cate un “pachet” de bani la subrat, scenele fiind de-a dreptul abracadabrante.

Tot timpul in pas cu moda

Vestimentatia aleasa de Gigi Becali pentru ”misiunea” mai sus amintita a fost inedita. Celebrul om de afaceri s-a imbracat super-lejer, cu o pereche de pantaloni de trening, o bluza de culoare alba si… adidasi.

Patronul FCSB-ului a lasat deoparte costumele de firma sau pantofii pe care plateste o avere. In evidenta a iesit, insa, incaltamintea. Gigi Becali a optat pentru o pereche Versace, cunoscuta drept ”Bucuria piticului”, datorita faptului ca au talpa foarte inalta, al carei pret de catalog este de 1.200 de euro.

Cert este ca Gigi Becali nu se uita deloc la bani atunci cand vrea sa fie in pas cu moda. Plateste oricat pentru confortul propriu. Iar ”Bucuria piticului” cu care apare, de o buna perioada, in public pare sa reprezinte ultima pasiune a latifundiarului din Pipera.

Aparitie excentrica si la baza din Berceni

Tinem sa precizam ca nu este pentru prima oara cand boss-ul de la FCSB apare incaltat cu o pereche de pantofi sport excentrici. Imediat dupa instalarea lui Bogdan Andone ca antrenor al ros-albastrilor, Gigi Becali a fost in cantonamentul echipei si a purtat o discutie cu jucatorii.

Si atunci omul de afaceri a venit imbracat lejer, dar incaltamintea purtata a atras atentia. Gigi Becali a venit incaltat cu o pereche de Versace Chain Reaction, cel mai nou model de pantofi sport de la acest brand. Perechea de incaltaminte l-a costat o mica avere pe patronul “ros-albastrilor”, mai exact 800 de euro.

Cum a facut Becali avere

Gigi Becali este patronul FCSB-ului si unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Romania. Insa, inainte de Revolutie, situatia sa era mult diferita fata de cea din prezent. A absolvit Liceul Iuliu Maniu din Bucuresti si, in prima faza, a lucrat ca lacatus-mecanic la ICCE, pe platforma Baneasa. Anul 1989 l-a prins lucrand ca paznic, la vane si robineti de la subsolul cladirii.

Dupa Revolutie, gratie unui imprumut luat de la Gica Hagi si a banilor pe care i-a mostenit, Becali a inceput sa importe din Turcia, cu ajutorul unor TIR-uri, blugi, tigari si sapun. Ulterior, in 2008, a ajuns la o avere de 725 de milioane de euro. In 2005, Gigi Becali s-a inscris la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Ecologice, dar doi ani mai tarziu s-a retras, dupa ce s-a implicat activ in politica. coral