S-a dus si nunta anului! Si cine putea sa fie in rolul principal daca nu Gigi Becali, cel care si-a vazut fata cea mare, Theodora, in rochia de mireasa. Omul de afaceri si patronul FCSB a facut, cum era de asteptat, de altfel, mega-spectacol. Peste tot, pe ringul de dans, pe langa ring, atunci cand a impartit bani muzicantilor, chelnerilor si cui i-a mai aparut in cale. A cheltuit o avere pentru a organiza evenimentul si le-ar mai fi dat si proaspat-insurateilor bani cat sa inceapa zece afaceri. Dar a starnit, oarecum, si nemultumiri.

Conform traditiei, au avut un rol ”greu” in ”nunta anului”. Este vorba despre socrii mari, parintii lui Mihai Mincu, cel care si-a gasit fericirea alaturi de Theodora, fata cea mare a vestitului Gigi Becali. Numai ca…

Socrii mari, suparati?! ”Gigi Becali a cam sarit calul!”

Povestea sta cam asa: Gigi Becali si-a facut triumfal aparitia la aveniment, cu sotia lui la brat. Putin a stat ”cumintel” patronul echipei FCSB, apoi a luat initiativa la fastuoasa petrecere. A repetat dansul care-l consacra pe ring in urma cu multi ani, tot la un mare eveniment, apoi a aruncat cu mii de euro catre muzicanti, membrii formatiei Pindu. Banii s-au imprastiat pe ring precum cei din finalul unei emisiuni unde Leo de la Strehaia era in prim-plan. Doar ca Gigi Becali a dat cu ”veritabili”.

Socrii mari nu ar fi fost insa asa de entuziasmati. Gigi peste tot… O prietena a cuplului a dezvaluit, sub protectia anonimatului, ca parintii lui Mihai s-ar fi suparat nitel. ”A fost o nunta ca-n povesti, e drept. Dar Gigi Becali a cam sarit calul. A captat toata atentia. Oamenii nu s-au simtit tocmai bine. E de inteles, nu? Acum, nu e vina lui Gigi Becali, dar despre aceasta nunta s-a scris si s-a vorbit… mai mult de Gigi Becali”, a povestit femeia.

Nunta Theodorei a stabilit recordul national: dar urias!

Sambata s-a jucat totul: cununia religioasa, urmata de o nunta ca-n povesti, la Palatul Snagov. Lesne de inteles, la petrecerea Theodorei Becali cu Mihai Mincu au fost invitate celebritati una si una. Implicit, plicurile-dar au fost burdusite! Cei doi au castigat, astfel, o avere, doar intr-o singura noapte. Ca exemplu, doar Anamaria Prodan a “cotizat” cu peste 10.000 de euro.

Dumitru Dragomir, Viorel Paunescu, Viorel Hrebenciuc, Adriean Videanu si Anamaria Prodan Reghecampf  au fost doar cativa dintre “greii” care au participat la eveniment. Si care “au daruit masa” substantial. Plus contributia uriasa a socrului mic, Gigi Becali, care a platit tot, adica nu mai putin de jumatate de million de euro. Unele surse au dezvaluit ca ”insurateii” au numarat aproximativ 600.000 de euro. Si inca nu terminasera de desfacut toate plicurile! Si asta fara darul lui Gigi. Iar multimilionarul este cunoscut drept mana larga…

coral