Gratiela, sotia lui Andrei Duban a fost prinsa iar in ofsaid! Dupa ce s-a afisat in tandreturi cu Mihai Onicas si cu Ghita la Survivor Romania, blondina a fost filmata din nou cu cel din urma, intr-o ipostaza tandra!

Sotia lui Andrei Duban a fost din nou filmata in tandreturi cu Ghita! Cei doi s-au imbratisat in fata camerelor, dar ti in fata Elenei Ionescu, dupa ce Ghita a avut o cearta destul de aprinsa cu artista. Extrem de grijulie, Gratiela l-a luat in brate pe Ghita, pentru a-l consola in situatia tensionata in care se afla colegul sau de echipa. Desi s-a spus ca nu este nimic intre ei, gesturile pe care le fac amandoi ii cam dau de gol, iar fanii Survivor Romania se intreaba daca nu cumva blondina va divorta de Andrei Duban, la revenirea in Romania.

Cu toate acestea, Andrei Duban sustine ca nu este nimic in neregula cu comportamentul sotiei sale, iar cine se gandeste la altceva decat la o consolare colegiala, „are mari probleme”. Dar…imaginile surprinse de camerele video spun altceva, caci Gratiela se afla la a doua abatere de acest gen, iar protagonistul este tot Ghita. Mai mult, Duban i-a luat apararea sotiei sale si a marturisit ca nu este deloc gelos pe gesturile acesteia.

„Este absolut normal! Este firesc sa planga pe umarul unui copil, Ghita e un copil. Numai o minte perversa, obosita si diabolica poate vedea altceva in afara de o imbratisare normala. Doar o minte prea cancanistica, uzata de televiziune, ar cauta in asta un subiect altul decat este” a spus Andrei Duban.

„Daca juca un rol, v-ati fi dat seama. Ea este foarte sensibila. Ce vad eu acum la ea este ceva extraordinar. (…) In concursul asta sunt extrem de mandru de ea. Am foarte mari emotii de cate ori incepe emisiunea, as vrea sa fie in fiecare zi (…) Armin este mult mai tare decat mine asa cum sunt eu. Este punctul meu sensibil. Simt si stiu ca si ea se gandeste tot timpul la noi”a mai spus Andrei Duban sigur pe el.

coral