Doua autoturisme s-au ciocnit pe strada Baicoi din Ploiesti, iar una dintre masini a ricosat intr-o anexa a unei locuinte in urma impactului.

O persoana incarcerata a fost extrasa din masina si a primit ingrijiri medicale de urgenta. La fata locului au intervenit o atutospeciala de lucru cu apa si spuma, o masina de descarcerare si un echipaj SMURD. Nu se cunosc, inca, toate circumstantele in care s-a produs accidentul, politistii facand cercetari la ora transmiterii acestei stiri.

Accident si in judetul Arges, patru tineri raniti

Patru tineri au fost raniti, vineri, in urma unui accident petrecut pe DN7, in localitatea Draganu din judetul Arges, dupa ce soferul a adormit, iar masina a lovit un cap de pod. Potrivit Politiei Arges, primele date arata ca un tanar de 27 de ani, aflat la volanul unei masini, a adormit, astfel ca masina a iesit de pe drum si a lovit un cap de pod.

Toti cei patru tineri din masina, de 27, 23, 21 si 18 ani, din judetul Mures, au fost dusi la spital, raniti. Se va intocmi dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. Politistii precizeaza ca soferul nu a baut.

coral