News Flash:

hipMenu sarbatoreste 2 ani de existenta si peste 500.000 de mese livrate clientilor din Cluj si Timisoara

9 Iulie 2015
464 Vizualizari | 0 Comentarii
hipMenu
hipMenu, cea mai importanta platforma de food ordering din Cluj-Napoca, aniverseaza luna acesta doi ani de existenta pe piata din Romania si peste 500.000 de mese livrate clientilor din Cluj si Timisoara. Valoarea totala a comenzilor realizate prin intermediul platformei in cei doi ani de activitate a depasit pragul de 10 milioane de lei, iar numarul acestora este in crestere constanta de la o luna la alta.  "Cifrele inregistrate pana acum, dar si faptul ca de doi ani am reusit sa ne mentinem pozitia de lideri pe piata din Cluj, nu sunt decat o alta dovada a faptului ca echipa noastra poate genera, cu adevarat, rezultate pentru restaurantele care ni s-au alaturat. Suntem foarte multumiti de ceea ce am realizat pana in prezent, iar bilantul celor doi ani de activitate nu poate decat sa ne bucure si sa ne dea increderea necesara pentru a ne extinde si spre alte teritorii din Romania", a declarat Dan Klausmeier, CEO Cloud Treats Romania, compania care detine platforma online hipMenu.

Potrivit acestuia, pe langa functionalitatile, fotografiile de foarte buna calitate si design-ul modern al aplicatiei, un rol foarte important in dezvoltarea business-ului l-au avut criteriile riguroase de selectie a noilor parteneri, cat si a membrilor echipei hipMenu. Astfel, decizia de a lista un nou restaurant pe platforma a fost luata intotdeauna in urma unei analize foarte atente a meniului acestuia, a calitatii serviciilor si a produselor pe care le ofera in mod normal clientilor, aplicatia dorind ca prin fiecare nou partener listat sa poata oferi utilizatorilor o experienta cat mai buna si un grad de diversitate din ce in ce mai mare. Mai mult, conform lui Dan Klausmeier, si in cazul strategiei de dezvoltare a echipei selectia este destul de riguroasa, compania punand mai mare accent pe pregatirea, instruirea si motivarea angajatilor decat pe cresterea acestora din punct de vedere numeric. “Cultura organizationala a unei companii, gradul de confort si de multumire a angajatilor si legaturile care se creaza intre membrii echipei sunt esentiale in dezvoltarea oricarui business si, cu precadere, in cazul unuia orientat catre client. Desi in prezent echipa hipMenu este destul de restransa, fiind formata din doar 14 oameni, fiecare membru reprezinta un pion cheie in cadrul strategiei noastre globale si, in continuare, vom incerca sa ne dezvoltam cu ajutorul unor oameni care sa ne completeze”, a mai spus Dan Klausmeier.

hipmenu food ordering cluj-napoca cluj restaurantele dan klausmeier
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1102 (s) | 33 queries | Mysql time :0.035151 (s)