News Flash:

Hotelul de pe Avram Iancu ramane in standby. Demolarea cladirii istorice de pe strada Avram Iancu a fost blocata in instanta

28 Iulie 2014
1093 Vizualizari | 1 Comentarii
Magistratii Tribunalului Cluj au respins joi solicitarea sotilor Rafila si Dumitru Rodean, beneficiarii unei investitii imobiliare de pe strada Avram Iancu, de suspendare a unei dispozitii recente a Directiei Judetene de Cultura, din saptamana precedenta, prin care s-a declansat procedura de clasare a imobilului ca monument istoric.

Investitorul a obtinut anterior autorizatia de demolare a imobilului de la nr 25, dar constructorul a demarat lucrarea inaintea termenului stabilit, continuand activitatea chiar si dupa ce a fost somat de reprezentantii Primariei, sesizati de procedura recenta a Directiei de Cultura.

Proiectul de ridicare a unui hotel, pe stra Avram Iancu nr 21-25 prevede o cladire cu 8 nivele, cu 3 la subsol si demisol, cu parking auto cu lift, sala de conferinte, curte interioara, dar vecinii se impotrivesc, atat datorita vecinatatii unei foste gradini botanice, cat si a zidului cetatii medievale.

Decizia judecatorilor paote fi atacata cu recurs in termen de 5 zile.

Ora estimata: 11:00
Complet: Complet 6C urgente
Tip solutie: Alte solutii
Solutia pe scurt: Respinge exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a paratei si exceptia inadmisibilitatii cererii. Respinge ca neintemeiata cererea formulata. Cu drept de recurs in termen de 5 zile de la comunicare. Pronuntata in sedinta publica din data de 24.07.2014.


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rafila dumitru rodean monument istoric investitorul hotel recurs
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1608 (s) | 22 queries | Mysql time :0.055923 (s)