Bianca Dragusanu traieste o poveste de dragoste cu Alex Bodi, cu care, de altfel, s-a si mutat impreuna. Vedeta are o relatie foarte buna si cu Victor Slav, tatal fetitei sale, Sofia Natalia, si nu se implica niciunul in relatia celuilalt, decat daca este implicate copilul lor.

Desi petrece foarte mult timp in atelierul ei, acolo unde creeaza rochii de seara si de mireasa, blondina isi face timp si pentru Sofia. Recent, a postat un video amuzant, in care se joaca cu fetita, ea sta in patru labe, iar Sofia trece printre picioarele ei. “Well…good morning everyone  @sofianataliaslav #blessed #love #myhappiness #myheart #mylove #perfect #babygirl”, a scris Bianca la filmuletul postat pe retelele de socializare.

La ce chin a fost supusa Bianca Dragusanu la Asia Express de la Antena 1

Au dat masinile de lux pe mijloace de transport care de care mai ciudate. Vedetele din Asia Express, reality-show ce revine la Antena 1 duminica, 10 februarie, de la ora 20.00, au renuntat la orice fel de pretentii si au acceptat sa circule cu orice le-a iesit in cale, numai pentru a ajunge la destinatie. Cursa de pe Drumul Elefantului a fost mult mai complicata decat se asteptau, iar surprizele au fost pe masura.

Asa a ajuns Bianca Dragusanu sa mearga intr-o remorca plina cu nuci de cocos sau prin ploaie, intr-o remorca descoperita. “Ultima oara am mers cu un Bentley”, declara ea in timp ce isi cauta un loc printre nucile de cocos. Jojo si Paul Ipate s-au confruntat si ei cu o situatie mai putin obisnuita, atunci cand au descoperit ca masina care a acceptat sa ii duca era plina cu condamnati, care aveau catusele la maini.

Transportul in comun din Sri Lanka si India a fost deseori folosit de vedetele din Asia Express, chiar daca conditiile in care se circula sunt departe de standardele lor: aglomeratie de neimaginat, fara aer conditionat, intr-o caldura infernala.

coral